Taniguchi offer

Taniguchi offer

Zoals voorheen reeds aangekondigd gaan we morgen van start met de verkoop van een aantal koi die door ons zijn geselecteerd.

Ik ga even de afspraken over deze koi bespreken, want ik heb nogal moeite gedaan om een verstandige deal in de wacht te slepen. De geboden kwaliteit is volgens ons zeer hoog, zelfs te vergelijken met de geweldige Yamamatsu tosai die wij ook zelf geselecteerd hebben, en waarvan er geen enkele slecht is geëvolueerd, integendeel, het is nog iedere dag een genoegen om er naar te kijken.

De afspraken die ik met Taniguchi San heb gemaakt zijn de volgende:

hij geeft tegen volgende week volledige informatie over de ouders van de koi, inclusief foto’s en filmpjes

elke koi krijgt een certificaat met informatie over geboorte etc.

de kweker zal een aanduiding geven van de mogelijke grootte als ze als nisai uit de mudpond komen. Dit is gebaseerd op zijn ervaring.

de koi worden persoonlijk door hem gesext en hij zal vermelden of het over man of vrouw gaat. Bij twijfel wordt er een percentage aan gekoppeld dat aanduid hoeveel kans er is dat het een vrouwtje zal zijn.

De koi zal in de mudpond verblijven tot einde dit jaar. Deze kosten zijn ook in de prijzen berekend. Je mag dan beslissen of je de koi laat overkomen, of dat je hem wil laten doorgroeien tot sansai. Hier is wel altijd de goedkeuring nodig van de kweker, maar dat zal bij deze kweker vermoedelijk geen probleem zijn.

De door ons geselecteerde koi zijn de beste koi uit een selectie van 3 vijvers en speciaal voor ons gereserveerd.

Ik geef je nu een kleine indruk van de 32 koi die geselecteerd zijn. In de loop van deze middag begin ik prijzen en links door te geven naar de filmpjes. Uit deze 32 hebben wij er slechts 18 geselecteerd die wij definitief zullen kopen.

Wat zijn onze voorwaarden:

De prijzen zijn inclusief transport en BTW als nisai. Indien ze tot sansai moeten blijven, zal de prijs voor het transport aangepast worden

De prijzen zijn incl. 1 mudpondseizoen, of tot oktober/november 2011

Bij aankoop betaal je 60% van het aankoopbedrag, het saldo voor 1 oktober 2011. Indien je het volledige bedrag ineens betaald, krijg je een korting van 2% op de aankoopprijs.

Dit is één van zijn koi die wij reeds hebben aangekocht: 1011005

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml