Te koop aangeboden

Te koop aangeboden

Af en toe zijn er klanten die graag hun koi aanbieden via de website. Reeds dikwijls zijn er op deze manier goede contacten en verkopen geweest.

Het voordeel is dat de klanten gekend zijn, en dat de veiligheid gegarandeerd is, anders zou ik de koi niet aanbieden.

De koi die nu aangeboden worden heeft een specifieke reden. Er is een vrij kostelijke koi in aantocht die het, ondanks veel getob en nadenken, gehaald heeft, waardoor het wenselijk is dat deze aangeboden koi plaats maken voor de nieuweling.

Er is niet over één nacht ijs gegaan, want zijn koi zijn z’n lust en zijn leven, en de opvoeding die ze ooit hebben gekregen is één van de beste die een koi zich kan wensen. Het is dan ook een verlangen om deze koi een goede plaats te geven.

Een kleine omschrijving met de woorden van de eigenaar.

Sanke Momotaro male.

De koi is nu 70 cm gepasseerd en is nu in zijn vierde jaar (geboortedatum 2014). De sanke heeft alles in huis om een serieuze Sanke te gaan worden. Beni mooi dik . Shiroji kan nog beter maar dit is in wezen een jonge man dus geduld in deze.

Net als het Sumi wat door de snelle lengte groei wat onderhuids ligt. Maar het aanwezige is een indicatie van een redelijke goede kwaliteit.

Bloedlijn American Beauty. Dus SFF genen in deze. De Koi heeft een goede gezondheid en is gewend aan het Hollandse klimaat en water. Betrouwbaar en geen enkel gezondheidsprobleem.

Prijs is in overleg.

Shiro Utsuri , female Omosako.

geboortedatum 2012, dus nu in 6de levensjaar. Ze is nu 66 cm groot en is een zware dame.

Oerdegelijke vijver vis , gaat nog wel een aantal cm groeipakken maar 80 cm word het zeer zeker nooit. Huidkwaliteit redelijk , sumi is nog in verdere ontwikkeling en gaat nog meer laten zien in de toekomst.

Klein plekje sec.Hi op de buik , is niet te zien in de vijver. Wel een schub secundair hi op de staartaanzet. Kortom een betrouwbare Utsuri die nog niet aan het eind van de ontwikkeling is , maar vooral voor een liefhebber die een leuke utsuri zoekt zonder daarmee een GC titel hoopt te winnen.

Prijs in overleg , een Koikichi met verstand van zaken is het belangrijkst !

Indien er interesse is, gelieve me dan een mail te sturen of contact op te nemen. De plaats waar ze terecht komen is belangrijker dan de prijs. Ik zal je in contact brengen met de eigenaar, zodat je zelf de zaken kan bespreken.

Ik heb al meerdere keren als buffer opgetreden in dit soort verkopen en bijna altijd met succes. Laat ons hopen dat we voor deze 2 koi ook een goede en gezonde plaats kunnen vinden. Ik handel enkel als bemiddelaar....

Op bijgaande foto’s zie je ook bijhorende certificaten van de koi.

Meer afbeeldingen

Te koop aangeboden: afbeelding 1
Te koop aangeboden: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137