Te nemen of te laten

Te nemen of te laten

Ik zal eerst en vooral een degelijk overzicht geven van de situatie. Op dit ogenblik zijn er nog om en bij de 140 koi in Arendonk, en ik kan je zeggen dat het zeker en vast niet de minste zijn.

Het is de bedoeling dat deze in de loop van volgend jaar zullen verkocht worden. Een precaire situatie, want ik weet hoe het er dan aan toe kan gaan en bevind me dan ook op glad ijs.

Ik zal dan ook in de loop van de volgende dagen telkens 3 koi presenteren onder de knop nieuwe koiaanwinsten. Uiteraard zijn het geen nieuwe  koi, maar koi die ik met een speciale prijs zal aanbieden. Lees ook de informatie bij de omschrijving.

De koi die ik vandaag in het nieuwsoverzicht aan zal bieden is een ginrin karashigoi van Momotaro die het bijzonder goed heeft gedaan. Het blijven mooie koi om in je vijver te hebben, ze kunnen je alleen maar blij maken.

Mijn aanbod vandaag is 500 euro voor deze sansai van 56 cm. Het filmpje zegt voldoende over de kwaliteit. Het filmpje werd trouwens een paar weken geleden gemaakt. De overige 3 koi in het aanbod zal je zo dadelijk zien verschijnen onder de knop nieuwe koiaanwinsten. 

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Van opdorp Rudi

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml