Presentatie kohaku

Presentatie kohaku

In de loop van de volgende maanden ben ik genoodzaakt om de aanwezige koi die zich  nog in Arendonk bevinden te verkopen. Een moeilijke opgave lijkt me dat, temeer daar mensen weten dat ik eind volgend jaar het bedrijf zal overgegeven hebben aan een nieuwe eigenaar.

Een nadeel is ook dat ik via de dierenbescherming geen kortingen mag geven op koi, tenminste geen merkbare kortingen zoals -50% dat zichtbaar is op de website. Ook andere mogelijke kortingen mogen niet zichtbaar zijn.

Daarom moet  ik proberen op een andere manier mijn koi aan te bieden. Dit kan ik alleen maar doen dan door de prijs weg te halen en de koi separaat aan te bieden zodat een korting niet zichtbaar is.

In deze rustige tijd kan ik dus elke dag een koi aanbieden tegen een prijs die je niet zal verwachten en hopelijk in het oog springt bij veel koiliefhebbers. Hier moet ik bij vermelden dat de koi uiteraard gratis mogen blijven overwinteren tot april.

De eerste koi die hier nu aanspraak op maakt is de toch wel bijzonder aantrekkelijke kohaku van Matsue 2111008 - 65 cm en yonsai op dit ogenblik. Er is geen spatje aan af te keuren.Het partoon is zeer attractief en er de uitstraling van het beni is bijzonder sterk.

In mijn ogen zeker een volwaardige vijverbewoner die tevens geschikt is om in iedere show gepresenteerd te worden. Het laatste filmpje dateert van een maand geleden en ondertussen zwemt ze nog vrolijk rond.

Haar sterke punten. Een behoorlijke maatvoering die nog met 10-15 cm kan uitgebreid worden. Een beni dat heel sterk en intens van kleuri is. Een evenwichtig patroon met een ondersteunend sterk shiroji.

Om nog enkele voordelen te noemen. Ze zwemt al geruime tijd in Arendonk, waardoor de aanpassing aan onze vijvers een groot voordeel is. Ze zijn om het wat omstreden te noemen winterhard omdat ze reeds onze temperaturen hebben ondergaan.

Mijn aanbod vandaag is als volgt: De prijs van de kohaku, inclusief verblijf tot april 2024 in vijver 1 is niet meer van toepassing. Verder zal ik iedere dag een nieuwe koi presenteren waar jullie je voordeel in kunnen doen. Dit aanbod is verlopen.

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml