The Battle of the experts

The Battle of the experts

Het is door iedereen geweten, Ben is de expert wat betreft het uitzoeken van kwaliteits tosai en nisai. Het is niet alleen geweten, maar Ben bewijst dit ook door telkens tosai op te laten groeien tot ware beauties.

Ik mag me uiterst gelukkig prijzen met kenners zoals Ben en Rini. Beiden hebben een ontzettende kennis van koi, zij het beiden op een totaal andere manier.

Ik vond het echter interessant om nu eens de meningen tegenover elkaar te zetten. Omosako, Brian en zelfs Mike Snaydon kozen de beste shiro utsuri in Japan, waar Ben overigens ook volledig achterstaat nadat hij hem gezien heeft, maar Ben heeft uit de overige ook zijn keuze gemaakt.

Wat is er mooier om deze persoonlijkheden even tegen elkaar af te wegen en hier de evolutie van op te volgen. Naar wie gaat jou keuze, naar Omosako of naar Ben. Ik zal regelmatig updates van de koi op de site zetten, zodat men ze kan opvolgen, en als het tijd is om het nest te verlaten, zullen we een laatste evaluatie van beide koi bespreken, met een stemronde wie er nu de beste tosai heeft uitgekozen.

Dit is Omosako tegen Doorakkers en Jeroen tegen Marc... :)

Om het nog iets makkelijker te maken, heb ik ook nog enkele filmpjes geupload:

battle of the experts_01

battle of the experts_02

battle of the experts_03

battle of the experts_04

battle of the experts_05

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137