" /> " />
The Lions Den

The Lions Den

Ik heb  het "The Lion's Den" genoemd of het hol van de leeuw. Toepasselijk omdat de leeuw die ik verleden jaar kocht op de Euregio koishow juist voor de locatie staat waar ik de 3 quarantaine bakken wil zetten.

Ik had het ook "Ben's bakje" kunnen noemen of "Ben Beauty's", maar hij krijgt al veel te veel eer, dus laat het ons maar "het hol van de leeuw" noemen. Tenzij jullie er niet mee akkoord zijn en toch liever een andere naam hebben.

Maar what's in a name...niets.... Ik wil alleen maar een wat optimistische touch geven aan een aandoenlijke periode in ons leven en toch trachten wat vreugde te brengen in deze droevige en vooral eenzame dagen.

Ik weet op dit ogenblik niet of de koi kunnen getransporteerd worden of niet. Voorlopig heb ik nog geen bericht ontvangen dat de zending niet doorgaat, het is dus vervelend afwachten. Ik hoop dat alles in ieder geval normaal verloopt, zodat we op een normaal niveau verder kunnen ronddobberen.

Om een lang verhaal kort te maken, als het goed is brengt Geert zaterdag de 3 quarantainebakken die de 100 showa, de mango en de kleine oshiba zullen herbergen. Als het goed is worden in de loop van de week de foto's van de kleintjes doorgestuurd.

Dat maakt toch dat we een tijdlang weer kunnen rondsnuffelen in het aanbod van de nieuwe gasten, en ditmaal van kleintjes. Een goed tijdverdrijf nu we toch vooral thuis moeten zitten.

Ik zit enkel nog met de vraag of ik ze allemaal ineens op de site moet zetten of per dag telkens 10 showa of meer moet tonen, zodat het ineens niet zo overweldigend wordt. Misschien kunnen jullie me daar raad in geven. 

 

Meer afbeeldingen

The Lions Den: afbeelding 1
The Lions Den: afbeelding 2
The Lions Den: afbeelding 3
The Lions Den: afbeelding 4
The Lions Den: afbeelding 5
The Lions Den: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

10 reacties

Wim DW

met het oog op de huidige \"corona-moeilijkheden\" zullen we de auteur van het dagelijkse nieuwsitem nog dankbaar zijn dat hij het al zoveel tijd heeft volgehouden. dsg - mooie bakken maar heb je die ook in groter formaat ? 

beereke

hoi Wim, Geert maakt die op maat , dus indien je een groter qaurantaine bak wil zal hij die wel maken ,gewoon met hem contact opnemen 😉


Johan

Aan de quarantaine bakken zal het niet gaan liggen. Mooie stevige en functionele bakken. Mij lijkt alles tegelijk zeker in deze periode het eerlijkst. Ben trouwens nog steeds bezig met de vertaling van de foto van gisteren 😄😄.

interkoi

Nu heb je tijd genoeg. 

Johan

@interkoi Ondertussen weet ik wat er staat namelijk de kweker en had deze kweker niet verwacht. Verrassend


Jack

Jij dacht dat ze daar alleen Ogon kweekte 😁

Johan

@Jack 😄😄☝🏻

Matthijs

@Jack Komt van dezelfde als dat visje van jou dat inmiddels hier zwemt ;-) goromo... daar zijn ze daar ook goed in!


David

Inderdaad niet zo een makkelijke beslissing . Maar wat mij betreft mogen ze er allen in 1 keer op . Zo kan ik het best mijn aankoop reserveren 😊


Jack

Elke dag 10 heb je wel een makkelijk item !  Lastige beslissing ,in een keer alles heeft ook wat.....Fraaie q baken trouwens van Geert .


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240