Tijd voor de koi-enzymen

Tijd voor de koi-enzymen

Vorig jaar heb ik een uitgebreide en gemanipuleerde test gedaan om te bewijzen dat het toevoegen van de koi-enzymen wel werken.

Om even in het kort te herhalen: Ik had een wateranalyse laten doen bij een klant door 1 liter water te laten onderzoeken.

Het resultaat kan je lezen in dit beknopt verslag, (origineel verslag is ter beschikking. Ik zet de belangrijkste resultaten hier even op een rijtje.

Bevindingen wateranalyse op 02-09-2015 (1ste onderzoek)

Totaal koloniegetal: 17400 (kve/ml)

Enterobacteriën: 1400

Pseudomaden/Aeromaden: 9400

Schimmels en gisten: 900

Om te onderzoeken of er werkelijk resultaat na de behandeling zou komen vroeg ik mijn klant om na de behandeling het water opnieuw voor analyse aan te melden, maar dan met de kleine leugen dat het water afkomstig was uit één van mijn vijvers.. Het onderzoek kon dus onmogelijk weten dat het water ook uit de vijver van mijn klant kwam, en dit na de behandeling met de koi enzymen.

Dit was de wateranalyse op 5-10-2015 van dezelfde vijver: (2de onderzoek)

Totaal koloniegetal: 560 (kve/ml)

Enterobacteriën: <100

Pseudomaden/Aeromaden: 320

Schimmels en gisten: 100

Een opmerkelijk resultaat dat tevoorschijn kwam, en voor mij het bewijs dat de koi enzymen wel degelijk hun werk doen. Zonder dat het instituut voor wateronderzoek wist waar het water vandaan kwam hebben ze 2 onafhankelijke analyses gedaan van hetzelde water, waarvan de 2de analyse na behandeling met koi enzymen.

Belangrijk in het voor-en najaar

De koi enzymen bewijzen hier gelukkig dat het werkt. Vooral de vermindering van de Pseudomaden en de Aeromaden is een sterke troef. Het product is geen geneesmiddel, maar meer een voorbehoedsmiddel dat deze schadelijke bacteriën de mond snoert.

Deze bacteriën zijn vooral de veroorzakers van de openstaande schubben en de zware ontstekingen die kunnen leiden tot de wonden die moeilijk kunnen behandeld worden, tenzij met de juiste antibiotica.

Als de infectie begint toe te slaan is het gewoonlijk al te laat. Indien er mensen zijn die meer informatie wensen over het product of hoe ze het kunnen bestellen, mogen me altijd contacteren.

Om je een idee te geven over de kosten. Dit is gebaseerd op een 10 kuubs vijver. Je hebt 40 ml per kuub nodig gedurende 10 dagen. Dit komt neer op 400 ml per dag of 4 liter op 10 dagen. Een bus van 5 liter kost normaal 79.95 euro.

Er wordt aangeraden om Daarna een wekelijkse dosering van 40 ml per kubiek te hanteren.

Ik ga proberen om weer een gezamelijke inkoop te organiseren voor mensen die interesse hebben om de koi-enzymen te gebruiken dit voorjaar. Indien ik een grote hoeveelheid kan bestellen kan ik ook de prijs weer interessant houden.

Al wie besteld in de maand maart, krijgt de koi enzymen voor de prijs van 62.50 euro per bus van 5 liter. Ik maak de bestelling klaar begin april, zodat het product onmiddellijk kan gebruikt worden als het water rond de 16-17° is.

Ik wil het ook verzenden indien nodig. De kosten tot 25 kg bedragen 13.25 euro

Wie een onderzoek wil laten doen voor en na de behandeling moet rekenen op een kostenfaktor van ± 80 euro per onderzoek. (2 onderzoeken, 1 vooraf en 1 achteraf). Ik ga proberen hier even over te onderhandelen om een betere prijs vast te krijgen.

Extra informatie

Entero bacteriën

De enterobacteriën vormen een grote familie bacteriën, waartoe bekende pathogenen behoren, zoals Salmonella. Ook Escherichia coli oftewel E. coli, behoort tot deze familie. Genetisch onderzoek plaatst deze bacteriën bij de Proteobacteria, en zij behoren tot de orde Enterobacteriales.

Aeromonas en Pseudomonas

Aeromonas is een geslacht van gram-negatieve, facultatief anaerobe staafvormige bacteriën. Er zijn veertien soorten beschreven, waarvan de meeste geassocieerd worden met ziekten. De belangrijkste pathogenen hiervan zijn A. hydrophila, A. caviae en A. veronii biovar sobria. Aeromonas komen veelvuldig voor in zoete en brakke oppervlaktewateren.

Pseudomonas is een geslacht van bacteriën, waartoe soorten behoren, die planten- en dierziekten kunnen veroorzaken. Zo veroorzaakt Pseudomonas syringae sterfte bij kastanjebomen.

Meer afbeeldingen

Tijd voor de koi-enzymen: afbeelding 1
Tijd voor de koi-enzymen: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240