Toch een flinke drukte vandaag

Toch een flinke drukte vandaag

De kohaku van Matsue hadden blijkbaar toch nogal wat succes.

Ik hoor op veel plaatsen dat het rustig in de verkoop, maar ik moet eerlijk zeggen dat er vandaag een flinke toeloop was. Vooral de kohaku van Matsue hadden veel succes, en terecht. Deze kohaku staan op het punt om een enorme ontwikkeling mee te maken dit jaar.

We hebben er enkele gemeten en zaten op ± 40 cm, en dit na een lange koude winter, maar wel klaar om dit jaar verder te ontwikkelen. Ik verwacht een groeipatroon van 15 cm van deze nisai. We hebben er eentje gevolgd waar die naartoe ging. Zo kan je zien dat iedereen zijn eigen manier heeft om koi in zijn vijver te zetten. Peter was er blijkbaar mee in zijn nopjes.

En terwijl Ben toch zijn capriolen nog eens moest tonen op ons nieuwe bruggetje, konden wij Sandakan in volle glorie bewonderen. Wat is deze koi veranderd in positieve zin. Het is niet het rood dat eruitknalt, maar het wit dat je ogen verblind...

Nog even vermelden dat ik de trekking van de waardebonnen door de aanwezige mensen heb laten doen. De winnaars zijn bekend en morgen geef ik de uitslag.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240