Toch even stilstaan bij deze koi

Toch even stilstaan bij deze koi

De wetenschap zegt dat je vrouwen moet kopen, hiermee bedoel ik dan in de koiwereld. Hier kan ik het grotendeels mee eens zijn.

Toch zou ik enkele proefkonijnen willen lanceren door enkele dure mannen in het zonlicht te zetten. Waarom mannen ? Omdat ik het gevoel heb dat dit wel eens de kaskrakers van de toekomst zouden kunnen worden.

Het probleem is nu wel dat deze mannen ook niet goedkoop zijn en voor de meesten een onbereikbaar ideaal. Daarom moet ik een alternatief verzinnen om deze krachtpatsers, want dat zijn het letterlijk, ergens onder te brengen die van een uitdaging houden.

Wat zoek ik dus ? Ik zoek mensen met een degelijke vijver, die verstand hebben van koihouden en waar ik het gevoel bij heb dat ze een koi verder kunnen laten ontwikkelen.

Ik wil een antwoord krijgen op de vraag of deze mannen zich kunnen bewijzen in de vrouwenwereld en ook of ze bekwaam zijn om hun groei naar de 75-80 cm kunnen vervolledigen.

Koi waar ik in eerste instantie aan denk is de fenomenale mannelijke koi Domino die 96 cm was, en helaas de onlangs zopas overleden koi van Franky die 80 cm was op 5,5 jaar.

Bovendien zijn mannen iets onderhoudsvriendelijker als vrouwen als ik het zo mag zeggen. Geen buikjesvorming, geen eitjesproblemen die kunnen voorkomen...er zijn bepaalde voordelen...

Ik weet het, het is een moeilijke taak, die niet zonder slag of stoot kan gewonnen worden, maar toch doe ik moeite om dit te realiseren.

Ik stel je voor: Mr. Universe 1511006-1511008-1511009.

En hier nog een filmpje na hun aankomst in Arendonk. Alle 3 momenteel 18 maanden en 60 cm....

Om je nu het verschil te laten zien qua beenderstructuur en qua lichaamsbouw, laat ik je dit filmpje zien van 2 kohaku die samen in de bowl zitten.

Nu is de yondan zeker geen slechte koi, integendeel zelfs een bijzonder interessante voor de toekomst. Ik wil je enkel het verschil laten zien in beenderstructuur en het enorm verschil in bouw, zonder te spreken over de fukurin die aanwezig is.

Beide zijn in mijn ogen althans koi uit het hogere segment. Het zijn nog geen showkikkers, want daar zijn ze te jong voor, alhoewel de bodybuilder eventueel geschikt zou zijn om in de show in te zetten.

Ik ben bereid om die mensen die over de nodige infrastructuur bezitten, een aanbieding te doen die je weerga niet kent. Ik ga namelijk geld verliezen op een verkoop…..maar….

Er is een kleine voorwaarde aan verbonden. De koi moet minstens 3 jaar verzorgd worden, en ieder jaar moeten er minimaal één of twee updates gegeven worden, zodat ik de evolutie kan volgen.

Als de koi rijp is voor een show, mag ik éénmaal eisen dat de koi op een show ingezet wordt, en dat op mijn verzoek.

Mensen die over een leerschool willen praten….dit zijn in mijn ogen bijzonder interessante leerscholen voor de toekomst.

Wie zich aanbied krijgt een gedetailleerd overzicht van de aanbieding. Ik wil er nog bij vermelden dat het geen weggevertjes zijn, en dat ik selectief zal zijn in de eventuele geïnteresseerden.

Ter informatie

De countdown verloopt om 20.00 uur vandaag plaatselijke tijd. Dit is rond 15.00 uur jullie tijd

Bundel je krachten

Voor diegenen die nog wensen mee te doen aan de actie bundel je krachten ! Vergeet niet je bestelling op tijd te plaatsen.

Belangrijk voor de koihunters

Ik heb zojuist 21 mannelijke tosai gekocht van Momotaro. Een reeks van 28-35 cm en een reeks van 32-40 cm. Ik ga deze morgen vermoedelijk stuk voor stuk online zetten met filmpje. Dit is vergelijkbaar met de tosai die ik verleden jaar heb aangeboden en die allemaal vrij snel weggingen.

Dit zijn de modale betere koi en uiteraard heb ik die laten selecteren voor mij, maar je moet er ook als de kippen bij zijn, en ik weet dat hier ook klanten voor zijn.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240