De bakens verleggen

De bakens verleggen

Ik ga ditmaal mijn bakens even verleggen en polsen wat de mogelijkheden zijn voor dit jaar.

Noodgedwongen en tegen mijn zin moet ik na 10 jaar Momotaro klant te zijn geweest misschien een oplossing zoeken voor het probleem dat zich aanbied.

Ik ben te licht bevonden om de dure koi van Momotaro voortaan te verkopen. Ze waren al duur, maar op dit ogenblik is het hek helemaal van de dam.

Ik doe nog een laatste schuchtere poging om een voorstel te doen, maar als dat niet lukt, dan moet ik vermoedelijk afhaken. Ik kan nog altijd de veilingen blijven bezoeken, maar de interesse is vrijwel nihil en de biedingen die ik binnenkrijg te laag.

Ik hoop dat Daisuke positief reageert op mijn voorstel. Dat is echter nog even afwachten, en als dat niet lukt, dan kan ik kiezen tussen stoppen met koi verkopen of een alternatief zoeken waar ik me goed in voel.

Met spijt in het hart en tegen mijn zin, moet ik proberen een andere oplossing te zoeken. Eerst en vooral wil ik zeggen dat, indien er ook maar één mogelijkheid is om in het voorjaar bij Momotaro aan te kopen, ik dit zeker en vast de voorkeur zal geven.

Ik vertrek 27 februrai naar Japan en ga even een andere opensales en veiling opzoeken om te zien of ik daar mijn ding kan doen. Daarna ga ik sowieso naar Momotaro om afspraken waar ik volop mee bezig ben te consolideren. En vermoedelijk zal ik nog enkele andere kwekers opzoeken.

Ik houd jullie in ieder geval op de hoogte, maar laat nog even niet in mijn kaarten kijken.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur
Zondag: op afspraak

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SM-V20-12196

Shiro Muji SM-V20-12196
Verkocht