Het mocht ditmaal niet zijn

Het mocht ditmaal niet zijn

Ondanks het feit dat ik mijn biedingen weer een lat hoger heb gelegd, heb ik niets kunnen scoren op de veiling.

Ik weet niet of ik het nog blijf doen die veilingen, want het wordt moeilijker en moeilijker. Ondanks het feit dat ik mijn biedprijzen al flink de hoogte heb gebracht, zie ik niets anders dan de miljoenen rond mijn neus vliegen.

En dan niet één miljoen maar verschillende miljoenen. Ik heb de veiling zoveel mogelijk online gevolgd, en er ook voor gezorgd dat ik soms nog mee kan bieden terwijl ze bezig zijn, toch is het me niet gelukt om er eentje aan de haak te slaan.

De duurste koi werd een black dragon van 69 cm, maar voor hoeveel ga ik niet vertellen. Verschillende black dragons staan hier genoteerd op meer dan 4 millioen yen.

Op naar de volgende zou ik zeggen...ergens in maart vermoedelijk. Dan ben ik er zelf weer bij, en dan is het toch iets makkelijker en proberen we het opnieuw om de balletjes uit de soep te plukken.

Wie snel is en eventueel interesse heeft kan ook koromo showa 210 aankopen. Die is aangekocht door Koibito, en die staat momenteel nog op de mogelijke verkooplijst. Wie interesse heeft kan me contacteren. Ik koop haar niet omdat het risico te hoog is dat ik ze niet kan verkopen. Extra verblijf mudpond is mogelijk. Snel zijn is echter de boodschap.

Showa 210

Meer afbeeldingen

Het mocht ditmaal niet zijn: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240