Toevalligheden zijn belangrijk...

Toevalligheden zijn belangrijk...

Ik hecht zeer veel belang aan toevalligheden. Daar worden de mooiste constructies uit geboren. Dit is er zo eentje...

Brian doet ook biedingen voor zichzelf op de veiling, voornamelijk voor Chinese klanten. Ik was een beetje teleurgesteld dat ik geen showa van deze beloftevolle kweek te pakken had gekregen. Nu blijkt dat hij Brian voor de Chinese klant wel een 3-tal showa te pakken heeft gekregen, maar helaas van een duurdere prijsklasse. Ik heb gevraagd om deze alsnog te verkopen, maar dat deed de Chinees niet. Met alle Chinezen, maar niet met den deze, was zijn antwoord... :)

Ondanks dit, moest Brian op een showa geboden hebben, waar hij zijn hand te lang heeft opgestoken en die hem nadien toch toegewezen werd. Deze heeft Brian nu aan mij gepresenteerd, en ik heb hem gekocht, ondanks het feit dat de foto mijn absoluut niet kon bekoren, maar de film juist wel. Vooraleer je conclusies trekt, bekijk dan eerst het filmpje en dan je conclusie trekken. Dit is wel een showa die niet uit de hogere prijsregionen komt, maar voor een schappelijke prijs aangekocht werd, zodat ik hem ook voor een schappelijke prijs kan verkopen.

De link naar de film is: showa-08, (let wel = 36 Mb) en kijk vooral is naar het verwachtingspatroon van deze koi. Bekijk de menware die deze koi het afwezig zijn van het hi op de kop doet vergeten, maar kijk vooral naar de body en het verwachtingspatroon van de body.....

Deze filmpjes wil ik je toch ook nog even laten zien. Filmpjes van de veiling van Momotaro:

De kohaku

De showa

Ook nog even vertellen dat Ewit zijn koi heeft komen uitkiezen voor het KiKafonds, maar hierover morgen meer. Dit is net iets belangrijker.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240