Topkwaliteit in een notedop

Topkwaliteit in een notedop

Laat het dan niet in een notedop zijn, maar in een blauwe bowl, des te beter, want dan komt de klasse van deze 2 showa nog meer tot uiting.

Er zitten nog zeker 10-15 showa van deze kwaliteit bij Interkoi. Ik heb ze in de grote vijver overgeplaatst, zodat deze zich voor de winter kunnen klaarmaken.

Maar het eerste exemplaar uit dit filmpje krijg je niet meer te pakken, er zijn slimmere kapers op de kust. Als je over huidkwaliteit wil praten voor een mannelijke showa dan moet je [" target="_blank" rel="noopener">bhuidkwaliteit inderdaad met een dikke hoofdletter schrijven.

Ik zou wel gek zijn als ik bij deze 2 showa een beoordeling geef, want als je het zelf niet ziet, dan houdt het voor mij gewoon op.

De kinderen, Lobke en Vince mochten de koi van mij aaien, geen probleem, de handjes waren wel ontsmet hoor, en kinderen aaien nu graag koi !

De showa heeft het geluk dat hij naar een bijzonder grote vijver gaat, en al dadelijk na aankomst kreeg ik een kort filmpje toegestuurd, wat mij dan weer gelukkig maakt.

Altijd mooi als je weet waar je koi terechtkomen en met de huidige technieken….ik probeer mensen wel altijd te overtuigen om hun telefoon horizontaal te houden, maar….

Voor mijn vriend Rudy daarentegen was het een mooie gelegenheid om zijn nieuwe aanwinst eens bowlen. Ik nam de gelegenheid te baat toen Ben er was en vroeg hem even zijn mening van deze showa.

Iedereen kent Rudy, maar ik weet niet of ik zijn volledige naam mag vernoemen, want hij is redelijk bescheiden, daarom dat ik het maar eventjes niet doe. Hij moet het zelf maar laten weten via de reacties...

Als Ben aan het woord is, kom ik er niet meer tussen…kijk en luister naar de meester. Je kan aan iedereen gaan vragen wat je ervan vind, maar luister maar naar Ben, ik geef je een goede raad !

Meer afbeeldingen

Topkwaliteit in een notedop: afbeelding 1
Topkwaliteit in een notedop: afbeelding 2
Topkwaliteit in een notedop: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240