Tussendoortje

Tussendoortje

Tussen de soep en de patatjes even melden dat ik net zoals verleden jaar 3 koi heb kunnen te pakken krijgen op de auction.

Er waren kopers van Indonesië, Malaysia, Hong Kong, Singapore en natuurlijk enkele Japanse dealers, alles samen een 30 tal mensen. De koi die ik echt wou hebben waren zo verschrikkelijk duur, dat het niet meer plezierig was. Ik wil geen prijzen noemen, maar als ik je vertel dat er aankoopprijzen mee gemoeid waren van meer dan 20 000 euro, dat je dan nog BTW, transport en winst moet verrekenen over deze koi, dan weet je voldoende denk ik. De gemiddelde aankoopprijs was ook niet van de poes.

Showa Nr.14. Hou deze in de gaten, die zal iedereen nog gaan verbazen.

Showa Nr.16. Een neusje mag nooit ontbreken, en zeker niet wat er nog onder zit... :)

Sanke Nr.10. Ik denk deze, want die andere is bijna onmogelijk, zoveel geluk zal ik niet hebben...

De duurste waren de showa met nummer 5-19 en 20 voorop, sanke 15 en 20, en voor de kohaku, nummer 7 en nummer 20. Allemaal koi die ik op mijn lijst had staan...(helaas).

Ik ben ontzettend blij met de hi Showa, omdat ik al meerder mensen heb gehad die hierachter specifiek gevraagd hebben. (Nietwaar D.D.P.)

Wat betreft de sanke, hier heb ik geen 100% zekerheid van, maar zal dit in de loop van de dag zeker laten weten. Deze koi mogen blijven zitten tot einde van dit jaar. Voor mensen die interesse hebben om deze koi aan te kopen, gelieve contact met mij op te nemen. De koi mogen gratis in de mudpond blijven en worden einde dit jaar tijdens een speciale show samengebracht, de 3de Jaarlijkse Momotaro - BizenYaki show die normaal eind oktober, begin november plaatsvind. Deze is exclusief en deelname alleen is al een hele eer.

Een koi uit deze serie kopen is een garantie van succes. Deze avond mag je meer uptodate foto's en filmpjes verwachten.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA18-45

showa SH-NA18-45
Koi Evolutie

1411052

Archief 1411052