U vraagt wij draaien

U vraagt wij draaien

De meesten onder jullie zullen al opgemerkt hebben dat de website lichtjes is aangepast wat betreft de weergave van de prijzen.

Waarom is dit gedaan ? Dit verdient enige uitleg. Paul kwam zondag even op bezoek om naar zijn koi te kijken, en hij maakte een opmerkelijk vaststelling.

Hij zei namelijk het volgende: “Ik denk dat de meeste mensen naar de prijs kijken om de kwaliteit van de koi te bepalen, en zodanig altijd aangetrokken worden door de duurdere koi ! Ik zou het fijn vinden als ik zelf een beoordeling zou kunnen maken zonder dat ik de prijs zou zien !”.

Ik begreep niet goed wat hij bedoelde, want de prijs hangt van meerdere faktoren af dan alleen de koi en de kwaliteit. Het zijn ook omstandigheden, mogelijkheden, aantallen noem maar op, die de prijs bepalen.

Nu stel ik mij de vraag of dit ook zo is ? Zijn er mensen die de kwaliteit van de koi koppelen aan de prijs ? Hoe duurder, hoe beter ? Ik hoop dat dit niet zo is !

Paul zou liever hebben dat de prijs niet zou gezien zijn als hij naar een reeks koi keek, en dit om zelf te kunnen bepalen welke koi hij het beste vond !

En ergens kon ik de logica wel begrijpen, daarom dat ik mijn zoon even vroeg of hij het zo kon regelen dat je voortaan het woord “prijs” zou zien, en dat de prijs slechts zichtbaar wordt als je op het woordje prijs klikt.

Dus momenteel is het voortaan zo dat je op het woord prijs moet klikken om de prijs te zien. Klik je op de koi om het detail van de koi met de filmpjes wil zien, dan komt er ook het woord prijs te staan, en hier moet je ook op klikken vooraleer je de prijs kan zien.

Zoals je ziet, U vraagt…wij draaien. Het is natuurlijk wel een voordeel dat ik een zoon heb die van wanten weet om te maken wat ik in mijn hoofd heb zitten, want je moet niet denken dat alles evident is.

Indien je de prijzen nog wel ziet, wil dit zeggen dat het nog in de cache van je geheugen zit, en zul je moeten vernieuwen door ofwel op F5 te klikken ofwel door control F5 te klikken. Dan zal de pagina vernieuwen....hoe je dit moet doen met een Ipad weet ik niet !

Nog een verzoek dat ik gisteren binnenkreeg was het volgende: “Hoe gaat het met mijn sanke ?” met het verzoek om deze eens eventjes te bowlen.

Natuurlijk sta ik dan klaar om de klant zijn wensen te vervullen. Dit resulteerde dan in de live uitzending die toch flink wat kijkers oplevert.

Ik ben niet echt gecharmeerd van de telefonische filmpjes, alhoewel ik moet toegeven dat ze flink verbeterd zijn de laatste tijd. Ik zou ik niet zijn als ik geen filmpjes zou gemaakt hebben met een betere camera.

Ik ga geen uiteenzetting doen over deze sanke, want als je de commentaren leest, en je ziet zelf niet welke hoge kwaliteit deze sanke haalt, dan moet je bij jezelf vraagtekens zetten.

Om het verhaal van vandaag te beëindigen, zet ik dadelijk nog 6 koi op de site die ik niet kon weigeren. Eigenlijk heb ik al teveel koi aangekocht dit jaar, en misschien maak ik het mezelf alleen maar moeilijk.

Dit aanbod kon ik echter niet weigeren, want het zijn dan ook 6 mannelijke, jawel mannelijke tosai van bijzonder hoge kwaliteit met een frame dat niet moet onderdoen voor een vrouweliijke koi.

Als je moest weten hoeveel buitenlanders er momenteel koi willen kopen van Interkoi en hoeveel buitenlanders mij contacteren om koi te versturen dan zou je versteld staan.

England volgt mij op de voet, maar is helaas beperkt in de import van koi en mogen geen koi importeren uit Europa heb ik begrepen. Enkel als ze rechtstreeks uit Japan komen. Dit geeft de handelaars wel bijzonder veel macht !

Ik ga de nieuwe tosai, die ik eigenlijk niet bij zou mogen kopen, online zetten. Denk aan de voordelen die ik momenteel geef, maar laat de kaas niet van je boterham eten. Je kan wachten tot 11 juni, maar wie weet is het dan al niet te laat…lekker gemeen he....

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240