10 Jarig Jubileum Interkoi. 11 Juni

10 Jarig Jubileum Interkoi. 11 Juni

Op zondag 11 Juni zal ik traditiegetrouw de jaarlijkse opendeurdag in het voorjaar organiseren, en dit jaar in het teken van het 10 jarig Jubileum, met een fantastische prijzenpot eraan gebonden.

Ditmaal echter met een speciale touch, vermits het 10 jaar geleden is dat ik de deuren werkelijk openzette. Het lijkt lang, maar wat is het snel voorbijgegaan.

Een harde leerschool, maar wel met resultaat. Het kaf wordt van het koren gescheiden kan je wel zeggen, en het is onvoorstelbaar wat er allemaal gebeurd is in deze 10 dolle jaren.

In principe werd alles bereikt wat bereikt moest worden. We zullen trouwens doorgaan op het nodige elan, om te proberen wat we bereikt hebben te consolideren.

Belangrijk

Eerst en vooral is het belangrijk dat je je inschrijft voor het bijwonen van deze dag. Waarom is dit belangrijk ? Ik moet de catering etc organiseren zodat niemand iets te kort komt, en daarom moet ik weten hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn.

Het inschrijven gebeurt enkel via mail en niet via faceboek of enig ander kanaal. Ik moet het inschrijven goed kunnen bijhouden en dat gaat niet als ik aan het werk ben en via FB of Whatsapp even op de hoogte wordt gesteld dat je mee wil doen.

Gelieve dus een mail met vermelding van het aantal personen en de namen door te geven van de mensen die deel willen nemen aan dit evenement.

Wat staat er op het programma ?

Eerst en vooral verzorg ik de catering, maar ik wil ook jullie stem horen in dit verband. De meesten onder jullie hebben al verschillende opendeurdagen meegemaakt.

Gewoonlijk is het een bbq, soms is het Thais, soms is het een gewoon fritekot, soms is het een Spaanse bedoening, maar geef even door wat jullie zelf het beste vinden, zodat ik er rekening mee kan houden !

Een belangrijk onderdeel van de dag zal het trekken van de winnaar zijn van diegene die de gratis reis gewonnen heeft naar Japan, en niet te verwaarlozen, de 2de en 3de prijs.

Hoe zal dit gebeuren.

Ik ga proberen mijn kleinkinderen te verzamelen, die achtereenvolgens één voor één een nummer trekken van de loten die uitgegeven zijn. Momenteel zitten we aan een 750 loten, en hopelijk zullen er nog bijkomen.

In totaal zullen er dan 7 loten zijn getrokken. Uit deze 7 loten zal Rio het winnende lot voor de reis naar Japan trekken. (Als ie wil natuurlijk, want hij durft nogal eens dwars liggen !) De 2de prijs zal getrokken worden door Sander, zo zijn de jongens ook eens aan de beurt gekomen, en de 3de prijs zal getrokken worden door mijn vrouw.

BIJZONDER AANBOD TOT AAN DE OPENDEURDAG

Vermits 10 jaar Interkoi toch een speciale betekenis heeft heb ik volgende aanbiedingen gemaakt, die van start gaan vanaf het moment dat dit nieuwsitem is verschenen.

Vanaf vandaag tot en met 30 april zal je op alle koi een korting krijgen van 10% met uitzondering van alle koi waarvan de code begint met 17 of waar V17 in de code is verwerkt (veilingkoi).

Alle koi die beginnen met de de code 17 of waar V17 in de code is verwerkt (veilingkoi)., worden aangeboden met een korting van 5%.

Van 1 mei tot en met 31 mei zal je op alle koi een korting krijgen van 20% met uitzondering van alle koi waarvan de code begint met 17 of waar V17 in de code is verwerkt (veilingkoi).

Alle koi die beginnen met de de code 17 of waar V17 in de code is verwerkt (veilingkoi)., worden aangeboden met een korting van 10%.

Op 31 mei vervallen deze aanbiedingen, maar let op ! Op de opendeurdag zullen alle aanwezige koi met een foto, voorzien van code en prijs, opgehangen worden aan een zijgevel, hetzij binnen, hetzij buiten, en let op !!!

Alle koi worden aangeboden met een korting van maar liefst 30% met uitzondering van alle koi waarvan de code begint met 17 of waar V17 in de code is verwerkt (veilingkoi).

Alle koi die beginnen met de de code 17 of waar V17 in de code is verwerkt (veilingkoi)., worden aangeboden met een korting van 15%.

Hoe gaat het dan in zijn werk ?

Eenmaal op de opendeurdag aanwezig, kan je de foto’s bekijken. Vooraf kan je natuurlijk alle foto’s en koi al bekijken via de website en eveneens kan je ter plaatse de meeste koi al bekijken.

Je mag de foto van de koi die je wenst aan te kopen van de muur nemen en aanbieden bij de persoon die hiervoor verantwoordelijk is. Hij zal noteren dat je die koi wil aankopen. Je betaalt de koi volledig als je deze dezelfde dag nog mee naar huis wil nemen, of je betaald een voorschot van 100 euro en kan de koi later komen ophalen. Alles wordt door de verantwoordelijke genoteerd.

Je kan natuurlijk wachten totdat het de opendeurdagen zijn, maar je kan natuurlijk ook de maand vooraf aankopen, kwestie van er zeker van te zijn dat je koi nog niet weg is.

Als dit niet een gepaste manier is om je 10 jarig jubileum te vieren, dan weet ik het ook niet meer.

Laat deze gouden kans niet aan je voorbijgaan, want het zal nooit meer voorvallen of misschien bij het 20-jarig bestaan. Alle aanwezige koi zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit. De ene is al stukken beter dan de andere, maar het voordeel dat je nu kan doen is buiten categorie.

Wel is het zo dat de aangeboden koi MOETEN aanwezig zijn in Arendonk ! Indien de koi zich nog in Japan of ergens anders bevinden horen deze niet onder dit aanbod !

ALS DIT GEEN SUPERAANBOD IS, DAN WEET IK HET OOK NIET MEER

Voor de rest zal het een gezellig samenzijn worden zoals altijd, waarbij alle aanwezige koi kunnen bekeken worden. De deuren zullen opengaan vanaf 11 uur. De catering zal beginnen tussen 13.00 en 13.30 uur. De trekking van de winnende loten zal rond 15.00 uur plaatsvinden.

Het enige wat nog nodig is, is de zon en een goed humeur, en vergeet het niet !

De inschrijvingen moeten binnen zijn VOOR 27 MEI.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml