Tuin make-over van Johan

Tuin make-over van Johan

Ik wil mijn tuin een meer Japanse look geven waren de woorden van Johan. Zo gezegd, zo gedaan, en met de foto’s en filmpjes die ik toegestuurd kreeg, kan ik dan een filmpje in elkaar monteren.

Dat alles niet ineens moet gebeuren is niet noodzakelijk. De eerste en belangrijkste doelstelling was de omheining of de muur aan de zijkant van de tuin te verfraaien met bamboe palen.

een filmpje van de vernieuwde tuin zal duidelijk maken wat het resultaat is. Uiteraard is het de bedoeling dat je ook wat van je koi laat zien. Indien dit filmpje niet beschikbaar is (blokkering door muziek) kan je deze versie bekijken zonder muziek.

De vijver is in deze periode nog steeds overkapt, maar gelukkig is er een glaswand voor de vijver zodat je de koi nog steeds kan zien.

In dit filmpje zie je nog de vijver in zijn oorspronkelijke vorm, met de koi die de vijver bevolken. Het was wel zomer wat de tuin natuurlijk een aangenamer uiterlijk geeft.

Gelukkig zie ik er een groot aantal bekenden in rondzwemmen, waarbij er verschillende koi zijn die binnen enkele jaren wel eens een show zouden kunnen opsmukken.

Wat ik zo kan inschatten zijn het koi die een eindje boven de 80 zullen uitkomen, maar ik weet niet of Johan Show minded is…De reversed asagi is toch een "most unique koi" award waard !

Ik ben ontzettend blij als er mensen zijn die een kijkje in hun tuin, hun vijver en hun koi bieden. Het is voor mij een aangenaam tijdverdrijf om er een filmpje van te maken met het aangeboden materiaal.

Wie zijn tuin, vijver of vissen wil delen ? Ik zal er met plezier iets van proberen te maken, en ik weet zeker dat men dit graag ziet verschijnen. Er staan nog wat filmpjes op het programma, maar er is momenteel zoveel nieuws te melden dat het in de wachtrij moet blijven staan.

Uitslag van de mini prijsvraag van gisteren

Als koi in een nieuwe vijver rondzwemmen en je smijt een koibal in de vijver, dan duurt het een tijdje vooraleer ze eraan beginnen. Ze zijn nieuwsgierig, verkennen de koibal, maar binnen de kortste keren gaan ze zich ermee amuseren.

Ik heb het vrijdag even uitgetest en in dit filmpje en op de bijgevoegde foto zie je het resultaat.

De hi utsuri komt als eerste op 1 min. 45 sec. of 105 sec. voor de eerste keer aan de koibal. Er is niemand die het juist geraden heeft, maar degene die er het dichtste bijzitten zijn Bob en Christof. Bob met 90 sec. en Christof met 120 sec.

Ik zal een zak klei verdelen in porties van 2,5 kg en ze mogen deze komen afhalen als ze nog eens langskomen.

Meer afbeeldingen

Tuin make-over van Johan: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240