Uitslag Lucky Draw

Uitslag Lucky Draw

De Lucky Draw kende weinig succes. Er waren slechts 3 inschrijvingen voor de sanke, en voor de showa geen enkele inschrijving.

Toch is er uit de 3 inschrijvingen een winnaar gekomen. Wie de winnaar is geworden kan je zien in dit filmpje. De onschuldige handen van mijn kleinkinderen Sofia en Helena hebben de trekking gedaan. Het spijt me voor die mensen die verloren hebben, maar het is niet anders.

Na de trekking besloot de winnaar tevens ook de showa mee aan te kopen, want ondanks het matige succes, blijven het toch nog behoorlijke koi van Sakai FF.

Ik maak ook tevens bekend dat ik op zaterdag 16 mei mijn befaamde opendeurdagen zal houden. Ik zal hier morgen een meer uitgebreid nieuwsitem over schrijven, want zoals je weet zijn mijn opendeurdagen altijd gekoppeld aan inschrijvingen, omdat ik moet zorgen voor een afdoende catering en vermits het meer een samenkomst onder koivrienden is, dan een opendeurdag.

OPGELET

Dit wordt verzet naar zondag 17 mei... !!!!!!!!

Om alles in goede banen te leiden, vraag ik je dan ook vriendelijk om je in te schrijven voor deze gezellige dag. Het inschrijven heeft enkel de bedoeling om ervoor te zorgen dat er voldoende eten aanwezig is voor iedereen die dag.

Wil je aanwezig zijn, stuur een mail naar arendonk@interkoi.eu, met vermelding van je naam en het aantal personen dat aanwezig zal zijn. Morgen hier meer uitleg over.

Ondertussen heb ik gisteren een filmpje gemaakt van de koi die onlangs zijn aangekomen. Het filmpje heb ik echter met mijn smart phone gemaakt, waardoor de kwaliteit wat minder is. Verhoog echter de instellingen van Youtube door het rad onderaan rechts te verhogen naar kwaliteit 1080, dan is er een opmerkelijke verbetering. Oordeel zelf….

Nuttige informatie

- Ik ben zondag ook open van 10.00 tot 12.00 uur.

- Schrijf je al in voor de opendeurdagen

- Ik heb me ingeschreven om deel te nemen aan de Euregioshow. (1ste keer)

- Aan alle mensen die hun koi nog moeten komen ophalen zou ik willen verzoeken een mail te sturen wanneer ze willen komen. Dat mag iedere dag zijn op afspraak of op zaterdag of zondag.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240