Going Home

Going Home

Deze maand en volgende maand gaat het eventjes snel met koi die vertrekken, en ik wil toch graag de updates blijven geven, zodat jullie weten wat er gebeurd.

Tenminste ik neem toch aan dat jullie graag op de hoogte blijven van de perikelen. Vandaag was het de beurt aan de 2 koi die Mike had gekocht verleden jaar en die de winter hier doorgebracht hebben.

Ik zou zeggen dat er niets verkeerd aan is, aan dit koppel, een shiro van Kaneko en de oshiba van Katsumi. Qua body en huidkwaliteit hebben ze het perfect gedaan, en de body heeft ook niets geleden ondanks het feit dat ze toch bijna 5 maanden zonder voer hebben gezeten.

Ik heb Mike beloofd dat de vissen eruit komen zoals ik ze in de zak heb gedaan, want hij was best ongerust toen hij nog 2 uur met de auto naar huis moest. Ik heb echter al zoveel koi meegegeven, en ik kan me niet herinneren dat er ooit 1 slecht is aangekomen. Hier toch een filmpje van hoe ik ze verpak. Kan het nog beter ?

Mike heeft me beloofd om nog enkele foto's door te sturen van de thuiskomst van de koi, ben benieuwd, want ik heb beloofd dat ze uit de zak kwamen zoals ze erin gegaan zijn. En zoals altijd werd ik nog eens extra verwend door een flesje champagne.

Ik ben blij dat mijn vijvers ondertussen wat minder bemand worden. Nog 224 to go….

Meer afbeeldingen

Going Home: afbeelding 1
Going Home: afbeelding 2
Going Home: afbeelding 3
Going Home: afbeelding 4
Going Home: afbeelding 5
Going Home: afbeelding 6
Going Home: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240