Jaarlijkse opendeurdag zondag 17 mei

Jaarlijkse opendeurdag zondag 17 mei

Ik heb besloten om de jaarlijkse BBQ te organiseren op zondag 17 mei, zodat iedereen die op zaterdag normaal niet kan komen, ook aanwezig kan zijn.

De Jaarlijkse BBQ is ondertussen uitgegroeid tot een gerenommeerde bijeenkomst van koikichi uit België en Nederland. Ik heb al wat variaties uitgeprobeerd, maar er is toch niets beter dan de goede oude BBQ zoals we deze kennen van vroeger.

Het enige wat ik nodig heb ik goed weer, de rest zal ik wel verzorgen. Als de weergoden ons goed gezind zijn, dan doen we de BBQ buiten, als de weergoden weerspannig zijn, dan doen we het binnen.

Interrita Open Sales 2015

Zoals vroeger aangekondigd zal ik tegelijkertijd de eerste keer een soort aankoopmogelijkheid organiseren a la Narita, daarom ook de naam Interita, wat duid uit ""inter" van Interkoi en" rita" van Narita, vond het wel mooi klinken.

Tijdens de dag zullen er enkele vaten klaarstaan met een 30-40 tal koi in een prijsklasse van 350-1250 euro, allemaal tosai. Deze kan je rustig bekijken tijdens de BBQ tot een uur of 2.

Aan de zijkant van de hal zal er een bord gehangen worden met de foto's van de koi met daaronder een zakje waarin je een briefje kan steken met je nummer op. Dit nummer zal aan je gegeven worden als je je hebt aangemeld via email. Doe je niet mee, prima, wil je wel meedoen, onthou dan deze nummer, want die heb je 17 mei nodig om mee te doen. Ik zal ook alle nummers met namen ter plaatse klaarleggen, zodat je deze altijd kan opvragen eenmaal in Arendonk.

Als er meerdere nummers in een zakje zitten, zal er een lepeltje trek plaatsvinden met de beroemde Narita koffielepeltjes die voorzien zijn van een rood bolletje. De mensen die een nummer in het bijhorenden vakje hebben gedaan, worden naar voor geroepen, en ze mogen een koffielepeltje trekken. Wie het koffielepeltje met het rode bolletje (tancho) trekt is diegene die de koi in zijn bezit krijgt.

Bovendien zal ik de vraag stellen of je eventueel interesse hebt om de koi in te zetten op de Belgische koishow in Hasselt. Dit behoort dan tot de mogelijkheden. Er zitten bijzonder aardige tosai tussen die best kans maken om een prijs te winnen.

Om alles in goede banen te leiden heb ik wel enkele vrijwilligers nodig om te helpen. Deze zijn voornamelijk nodig om alles te noteren, zodat er geen fouten gemaakt worden, en enkelen om eventueel wat koi te bowlen. Voor de rest mag het van mij gewoon een gezellige boel worden.

Aanvang: 11 uur

Barbecue: ± 12 uur

Interita Open Sales: ± 14.30 uur

Inschrijving: verplicht

Parkeergelegenheid: zie bijgevoegd plan. (± 500 m. van Interkoi)

SCHRIJF JE OP TIJD IN[/B" target="_blank" rel="noopener">

Gelieve je in te schrijven VOOR zondagavond 10 mei, zodat ik alles in gereedheid kan brengen. En please.....stuur een mail, en niet via facebook of ander kanaal, want anders word ik helemaal zot....

SPONSORING DOOR LEVERANCIERS

Indien leveranciers zich geroepen voelen om een bijdrage te leveren in de vorm van sponsering zal er op gepaste manier publiciteit over gemaakt worden. Ik zoek nog een bedrijf dat 10 flexibele koivats van 120 x 60 cm wil sponsoren. Ik wil ze aan inkoopprijs leveren, en nadien verkopen, waarbij de opbrengst nadien kan teruggestort worden. Deze zou ik willen gebruiken voor de Interita 2015, waarbij de sponsor een naambordje krijgt vermeld op ieder koivat.

Meer afbeeldingen

Jaarlijkse opendeurdag zondag 17 mei: afbeelding 1
Jaarlijkse opendeurdag zondag 17 mei: afbeelding 2
Jaarlijkse opendeurdag zondag 17 mei: afbeelding 3
Jaarlijkse opendeurdag zondag 17 mei: afbeelding 4
Jaarlijkse opendeurdag zondag 17 mei: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137