Volledig nazicht tosai

Volledig nazicht tosai

Wat hebben we gisteren zoal gedaan ? Eerst en vooral enkele koi ingepakt zodat deze naar huis hun nieuwe thuis zouden kunnen.

Vooraleer we hieraan beginnen wil ik toch nog een kleine uitleg geven bij de bijhorende foto's. De medaille op blok is de prijs voor de kohaku van William die 3de geworden was op de Wakagoishow. Het bijhorende certificaat staat op mijn naam, want hiervoor moet je ingeschreven zijn op de Japanse lijst. Paul heeft er om te lachen Bompa Borgmans van gemaakt, en ik zal in Japan nu door het leven moeten gaan als Bompa Borgmans. Gelukkig begrijpen ze het niet !

Wat betreft vandaag had ik Ben gevraagd om even een handje te helpen alle tosai die er zitten na te kijken, en vooral te selecteren voor de show.

Wat is namelijk de bedoeling ? Alle koi die niet verkocht zijn en volgens onze mening voldoende kwaliteit hebben om mee naar een show te gaan, werden eventjes gefilmd. Deze zullen, indien ze niet verkocht zijn tegen 17 mei, gepresenteert worden op de eerste Interitat 2015.

Overzicht selectie

Indien gewenst neem ik deze mee naar een show, ofwel de Euregioshow in Oldenzaal einde mei, ofwel de BKS show in België. Ik zal deze gratis meenemen en op de show inzetten. We hebben ongeveer een 20-30 tal koi geselecteert en gefilmd. Ik ga de filmpjes nu niet allemaal tijdens dit nieuwsitem tonen, maar iedere dag een 5-tal filmpjes laten zien.

Ofwel koop je deze voor de opendeurdagen, ofwel kom je op de opendeurdagen even kijken om te zien of je mee wil doen met het Interita spel 2015 met de lepeltjes, de keuze is aan U. Vergeet je dan wel niet in te schrijven voor deze opendeurdagen.

Dit zijn de eerste 5 genomineerden:

1409020 - 28 cm sanke Taniguchi

595 euro, incl. aanbieding op show naar keuze.

1502001 - 56 cm ginrin kohaku Yageni

1250 euro, incl. aanbieding op show naar keuze.

1502005 - 34 cm ginrin Kohaku Momotaro

795 euro, incl. aanbieding op show naar keuze.

1502007 - 37 cm showa Momotaro

695 euro, incl. aanbieding op show naar keuze.

1502012 - 30 cm showa Momotaro

595 euro, incl. aanbieding op show naar keuze.

Morgen zullen de volgende 5 koi aangeboden worden. Heb je dus interesse om eens mee te doen aan een show ? Kies je koi en ik zal deze gratis op één van de door jou gekozen shows inzetten. Of je een prijs zult winnen is natuurlijk een andere vraag, maar we hebben enkel de mogelijk goede kandidaten eruit genomen.

De koi die opgehaald werden

Benny kwam zijn ophalen sanke van Taniguchi 1409022 die hij verleden jaar had gekozen uit de overwinteringsselectie.

Een showa van Ueno en een showa van Momotaro werden ook opgehaald, zodat mijn vijver toch weeral wat meer ademruimte kreeg.

Een sanke van de Momotaro contest werd opgehaald, een andere werd definitief aangekocht. Beide zullen meedoen aan deze wedstrijd op het einde van het jaar.

Het was ditmaal een leerzame dag. Zonde dat het op zaterdag weer slecht weer was, want mijn plaats binnen is beperkt, maar ik denk dat het met veel aandacht opgevolgd werd door de aanwezigen.

Vandaag doe ik open van 10.00 tot 12.00 uur. Iedereen natuurlijk welkom.

Meer afbeeldingen

Volledig nazicht tosai: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml