Update Bonny en Clyde

Update Bonny en Clyde

Je weet wel, de 2 shiro utsuri destijds uitgezocht bij Omosako.

Jack en Corina kochten beide een shiro, waarbij Corina gecharmeerd was door de meer afgewerkte shiro (Bonny), en Jack door de niet afgewerkte shiro (Clyde), maar die dan nog aan zijn toekomst moest werken. Ondertussen zijn we toch al een 18 maanden later, en van de week kreeg ik een 2de update aan met de volgende woorden:

Vandaag zoals je kan zien met Ko de Coon (de sympathieke kat) Bonnie en Clyde gecheckt. Bonnie 40 cm groot , Clyde 39 cm. Kan er niet veel meer van maken dat zover Clyde ontwikkeld naar een nieuwe varieteit binnen de Koi familie ...We zullen aankomend seizoen afwachten hoe ze verder ontwikkelen !

Gr.Jack.

P.S , ook filmpje van de Q-bak , ze doen het goed !’

Kies maar uit welke jullie zouden kiezen....Clyde (de witte) was wel de shiro die door Omosako als de betere shiro was verkozen. Ik ben dus ook benieuwd of deze nog wat van zijn verborgen klasse zal laten zien in de volgende maanden.

Hier heb je nog een filmpje van beide shiro, en die geven al wat meer prijs. Ko vind ze er nog altijd smakelijk uitzien...

Een filmpje van de q-vak geeft ook wat meer prijs van de huidige bewoners, waar ik de prachtige kohaku van de jongste veiling in zie rondzwemmen, en als ik me niet vergis herken ik nog een showa van Momotaro. Wat een beul moet die TM kohaku van Momotaro wel niet worden seg....

Bedank voor de update Jack. De tijden worden rustiger en het is plezierig om af en toe wat updates te ontvangen van koi die al een tijdje weg zijn, of van vijvers die we nog niet gezien hebben. Help me dan ook om het nieuws af en toe op te fleuren door informatie op te sturen voorzien van filmpjes en foto's. Dit kan eenvoudig via wetransfer.com.

SPECIAL: De nieuwe trendy style voor dit jaar.[/B" target="_blank" rel="noopener">

De nieuwste rage voor de zomer zijn de exclusieve zonnebrillen van Mr.Boho die door Sportselect op de markt worden gebracht. Mr.Boho brengt je de hoogste kwaliteit zonnebrillen, MADE IN ITALY, die u zal voorzien van die vernieuwende, trendy en onderscheidende look die u zoekt voor deze zomer.

Onze reflecterende gekleurde lenzen zullen je niet alleen een trendy verschijning geven, maar geven je vooral de nodige bescherming voor je ogen, want ze zijn allemaal gemaakt volgens de bescherming categorie 3 van de EU-regelgeving.

Dus aarzel niet en schaf er één aan! Het is tijd om je te onderscheiden! - Lees meer: via deze link of klik op de banner hiernaast, en profiteer misschien van het speciale aanbod.

Meer afbeeldingen

Update Bonny en Clyde: afbeelding 1
Update Bonny en Clyde: afbeelding 2
Update Bonny en Clyde: afbeelding 3
Update Bonny en Clyde: afbeelding 4
Update Bonny en Clyde: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137