Nu zaterdag...

Nu zaterdag...

Deze zaterdag zullen de resterende taniguchi tosai en de sekiguchi tosai met elkaar kennis mogen maken.

Zij zullen in de eerste binnenvijver tentoongesteld worden door middel van een japans systeem dat ik de laatste keer heb meegebracht uit Japan, waarna ze in dezelfde vijver hun nieuwe verblijfplaats zullen krijgen.

Deze zal dan verder verwarmd worden tijdens de zomermaanden naar 25° om te zien hoe de verdere ontwikkeling zal verlopen.

Taniguchi jumbo tosai

Sekiguchi tosai

De verkochte tosai zullen in deze 15 kuubs vijver blijven zwemmen totdat ze opgehaald worden, maar mij lijkt nu zaterdag een mooie gelegenheid. Bovendien is Matthijs zelf zaterdag aanwezig om zijn selectie eventueel mee te bekijken of een keuze te maken indien je dit op prijs stelt. De verkochte tosai zullen in hun originele verblijfplaats blijven zwemmen totdat ze opgehaald worden, maar mij lijkt nu zaterdag een mooie gelegenheid.

Voor mensen die interesse hebben om eventueel nog een tosai aan te kopen en deze in de verwarmde vijver te laten zitten tot oktober, is dit ook mogelijk tegen een vergoeding.

Wat zijn de voorwaarden:

Je hebt de mogelijkheid om zaterdag een tosai te selecteren van beide kwekers. De tosai van sekiguchi kosten 375 euro, de tosai van Taniguchi zijn allemaal afzonderlijk geprijsd op de website en de prijzen variëren van 495 tot 695 euro. Er is nog één oshiba shigure van ± 40 cm onder codenummer 1311004 en die kost 950 euro.

De kosten exclusief garantie voor een extra verblijf bedraagt 100 euro tot einde september.

De codenummers van de Sekiguchi gaan van 1403051 tot en met 1403077.

De codenummers van de Tanigichi gaan van 1310005 tot en met 1310031

Vul de codenummers onderaan in, via de zoekfunctie. Als je een nummer intyped, zal je zelf automatisch zien of deze al verkocht is of niet.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml