Update Double Dot.en Momo

Update Double Dot.en Momo

Een jaar duurt lang, en is ocharme zo snel voorbij. Vrijdag kreeg ik een update aan van Double Dot, de showa van Sekiguchi, en van een sanke van Momotaro.

Sekiguchi behoort tot die kwekers die bekend zijn, maar minder aandacht krijgen. Toch hebben ze fantastische resultaten met hun showa.

Double Dot heeft als code 1403079, dan weet je dat hij in maart 2014 werd aangekocht als tosai. Matthijs was degene die dit schepseltje selecteerde, en hij mag er trots op zijn.

Jullie zien graag ontwikkelingen ?

Bekijk dan even dit filmpje

Filmpje 2 jaar later !.

Ik hoef er zelf niets bij uit te leggen, dat zal Jack zelf wel doen:

Hoi Luc,

Up date van Double Dot de Sekiguichi Showa. 1403079. Weer 10 cm er aan dit jaar , over de 61 cm totaal. Ontwikkeld een stevige body , goed spiermassa ontstaan.

Bouw is erg fraai vind ik zelf, goed hoofd .Waarschijnlijk zouden veel mensen meer lengte willen zien..... Heel fijn velletje. Aangename koi zover. Zou alleen het sumi in de borstvinnen graag verder zien ontwikkelen.

Sumi komt gestaag verder op , ook op de neus maar geeft nog geen garantie voor hoogwaardig af. Signalen duiden er wel op maar ben nog niet geheel overtuigd.

Rustig afwachten dus , het is zo een totale ander soort koi dan Momo of SFF. Mag het wel zien zo. Het is nog steeds een belofte voor de toekomst vind ik persoonlijk

Hetzelfde geld voor de Momo Sanke waar ik ook een update van kreeg. Deze werd aangekocht verleden jaar maart en heeft als code 1503062:

Filmpje bij aankoop

Filmpje 1 jaar later !

Hoi Luc ,

De Momo Sanke van de contest van vorig jaar. 60 cm groot nu. Een goede groeier ! Bouw mannelijk, wel lengte in de body. Goed lengte in het hoofd. De huid een beetje gelig op het Shiroji. Beni en Sumi in ontwikkeling.

Mooie tejime in de borstvinnen. Zover mooie ontwikkeling. Alleen een ongelooflijke druktemaker in de bak, dat is wel jammer. De koi wist zich dit jaar twee keer te beschadigen in de vijver. Op extra werk zitten we niet te wachten ! Gr. Jack.

Mooi om deze updates te mogen ontvangen ! Bedankt Jack.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur
Zondag: op afspraak

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SM-V20-12196

Shiro Muji SM-V20-12196
Verkocht