Update enkele koi

Update enkele koi

Het was vandaag een mooie dag om de koi even te controleren, en tegelijkertijd een nieuwe update te maken van enkele koi.

Eén van de eerste koi die ik te gebowld heb was deze goshiki van Takigawa met een respectabele lengte van 65 cm. Zo gezond als een koi maar kan zijn, blinken als een spiegeltje en ze blijft me na al die tijd nog steeds bekoren.

Ik herinner me nog als de dag van gisteren dat ik deze goshiki aankocht. Het was in een wip en een zucht geflikt. Ik geloof niet dat het 3 seconden geduurd heeft, want het was een koi die ik gewoon graag zag. Zijn algehele uitstraling sprak me ontzettend aan, en ik wou eens iets anders dan een gosanke.

Ondertussen kan je zeggen dat ze het bijzonder goed heeft gedaan, en voor velen zal het een verrijking van de vijver zijn, tussen al het andere geweld. Goshiki zijn zeer gewild in Japan en genieten vrij veel waardering.

Moesten er mensen zijn die toch interesse hebben in deze bijzonder mooie goshiki, dan mogen ze me altijd contacteren. Ze verblijft momenteel in onze verwarmde vijver en kan daar natuurlijk verblijven tot het voorjaar.

Meer afbeeldingen

Update enkele koi: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml