Vandaag is geel

Vandaag is geel

Als er één adres is voor goede Yamabuki, dan weet iedereen wie dat is. Het is nu éénmaal de geschreven wet, en daar kan geen enkel andere kweker tegenop.

Anderen zullen beweren van wel, maar weinigen willen de kwaliteit van Izumiya betalen, omdat hij gewoon duurder is dan de doorsnee Yamabuki kweker, waardoor ook het risico van aankoop en verkoop groter wordt.

Speciaal voor Interkoi werden er 4 sansai Yamabuki geselecteerd van de nieuwe lichting die aangekomen was, en die vandaag werden aangeboden.

Het mooie is dat Izumiya San nog even zijn woordje doet in het begeleidende filmpje dat netjes vertaald wordt door Paul. Mooi manneke nietwaar ?

Na zijn uitleg zie je ook nog eens de 4 Yamabuki, een variëteit die ik zelden koop, één voor één verschijnen. Ik heb bewust een gradatie in de tinten gevraagd, om de keuze zo uitgebreid mogelijk te maken, maar ik heb vooral gevraagd op het teri, het schubbenpatroon en de potentiële groei te letten. Ben ik daar in geslaagd ?

Zoals je kan zien, zijn het yamabuki met een fluwelen uitstraling, een verrijking voor iedere vijver. Eén Yamabuki in een vijver van gosanke…wat wil je nog meer…

Ik heb ook totaal niets tegen het geweld van de éénkleurigen wat zich het laatste jaar massaal aanbied, maar dat heeft ook zijn redenen. Ik hou het toch op gosanke met een touch of yellow…

Speciale aanbieding

Als er iemand is die interesse heeft om mijn bakki shower te kopen van 2 meter, inclusief vulling, bestaande uit ± 250 liter glafoam, en ± 100 kg originele bacteria house en sproeibuis, dan heb je nu de mogelijkheid.

De prijs voor het geheel is 1000 euro.

Inschrijven Opendeurdagen

Hoe sneller je inschrijft, hoe liever ik heb. Er is nog veel werk te doen, en hoe sneller ik het aantal inschrijvingen weet, hoe liever ik heb.

Meer afbeeldingen

Vandaag is geel: afbeelding 1
Vandaag is geel: afbeelding 2
Vandaag is geel: afbeelding 3
Vandaag is geel: afbeelding 4
Vandaag is geel: afbeelding 5
Vandaag is geel: afbeelding 6
Vandaag is geel: afbeelding 7
Vandaag is geel: afbeelding 8
Vandaag is geel: afbeelding 9
Vandaag is geel: afbeelding 10
Vandaag is geel: afbeelding 11
Vandaag is geel: afbeelding 12

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240