Zondag 29 november

Zondag 29 november

Op zondag 29 november nodig ik zoals ieder jaar, iedereen uit om even een kijkje te komen nemen naar de nieuwe lichting en te genieten van een onderonsje, verfraaid met een Thais buffet.

Dit bleek verleden jaar een groot succes te zijn, waarom dit dan niet opnieuw doen ? Vermits ik moet weten hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn om de catering in goede banen te leiden, moet ik ook weten wie er allemaal aanwezig is op dat ogenblik.

Mag ik je dan ook vragen om voor 15 november een mail te sturen met je deelname, en vooral met hoeveel personen je zal aanwezig zijn.

Een groot deel van de nieuwe koi zullen tegen die tijd binnen zijn, en hebben ruim de tijd gehad om al te acclimatiseren. Om de broodnodige rust te bewaren, mag er niet gebowld worden tijdens deze dag.

Indien er een koi echter je interesse wekt, is het voor een echte koiliefhebber geen enkel probleem om nadien even terug te komen als de omstandigheden daarvoor geschikt zijn.

Naast de catering zal ik ook zorgen dat er een springkasteel voor de kinderen staat, zodat deze zich niet zullen vervelen.

Als supplement zal er ook een nieuwe overkapping gepresenteerd worden. Deze heb ik speciaal laten maken, en ter gelegenheid van de opendeurdagen zal er een bewuste actie op touw gezet worden om deze overkappingen te promoten, ondersteund met een speciale aanbieding voor mensen die in de toekomst overwegen om een dergelijke kap te maken maken.

Alles is mogelijk met deze overkappingen, makkelijk te installeren, makkelijk op te bergen, en prijstechnisch een staaltje vernuft.

Deze opendeurdag zal beginnen om 11.00 uur tot en met de meeste mensen naar huis zullen gaan. Het Thais buffet zal beginnen rond 13.00 uur.

Nogmaals, gelieve je in te schrijven door een mail te sturen aan arendonk@interkoi.eu, en aan te duiden met hoeveel personen je wil komen.

Meer afbeeldingen

Zondag 29 november: afbeelding 1
Zondag 29 november: afbeelding 2
Zondag 29 november: afbeelding 3
Zondag 29 november: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240