Veiling Momotaro dag 1

Veiling Momotaro dag 1

Zo snel gaat het. De eerste en belangrijkste dag van de veiling zit erop. Waarom zeg ik de eerste en belangrijkste dag ?

Omdat het morgen vermoedelijk, neen zeker de duurdere kleppers onder de hamer komen waar alle aziaten zitten op te geilen. Nu zal ik wel proberen mijn slag te slaan, maar ik beloof je dat het niet simpel zal zijn en ik ga geen duizenden euro’s uitgeven om koi niet te kunnen verkopen, het is nu al kantje boordje...

Wij hebben vandaag een prachtselectie koi aangekocht daar kan je donder op zetten. De ogen, ons systeem en samenwerking die wij gebruiken om koi aan te kopen zijn eigenlijk onbetaalbaar, geloof me maar....

Ik kan niet uitleggen hoe moeilijk het is om op de dag van de veiling, de gekochte koi degelijk online te zetten met de juiste foto’s, de juiste codenummers, de juiste filmpjes en tussentijds alle vragen te beantwoorden en verkopen te doen, zowel in het Nederlands, het Engels, het Duits en het Frans. Ik garandeer je dat je niemand zal kunnen vinden, en daarom wil ik wel eens een schouderklopje....want straks ben ik er misschien niet meer....

De juiste info op de juiste plaatsen, ik kan je garanderen dat het geen kattepis is. Maar ik ga momenteel mijn nieuwsitem inkorten want het is hier al laat en ik wil nog wat rusten.

Ik ga zo dadelijk alle prijzen nog online zetten, dan ga ik me nog 1 uur beschikbaar houden en dan ga ik slapen.

Een overzichtsfilmpje van de veiling kan ook nog….

De prijzen in aanbieding zijn enkel geldig tot zaterdagavond 20.00 uur Japanse tijd. Daarna verdwijnen ze

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240