Verkiezing tot Baby champion

Verkiezing tot Baby champion

Tot mijn verbazing kreeg ik gisteren filmpjes aan van de verkiezing tot baby champion. Leuke verrassing...

Nu kon ik eigenlijk mijn ogen niet geloven toen ik de kleine showa van Momotaro zag verschijnen. De filmpjes waren gemaakt met een telefoon en dat doet de werkelijkheid wel wat geweld aan, maar toch…ze zagen er ontzettend aantrekkelijk uit.

Voor zover ik snel kon beoordelen, zaten showa 1611115 – 1611119 – 1611118 – 1611126 – 1611123 en 1611116 in de bowl.

Een deel ervan zijn verkocht, enkele andere nog niet. Blijkbaar hadden de aanwezigen er een soort wedstrijdje van gemaakt, en een prijs uitgeloofd voor baby champion.

Showa 1611118 heeft in ieder geval de titel van mini champion op haar/zijn naam gezet, en is eigendom van Peter. Klein maar fijn...

Ik ga hem voor de zekerheid “lilliputterke” of "duimelotje",noemen, want het is de kleinste van de hoop. Er werden respectievelijk 2 filmpjes tegelijkertijd gemaakt, die ik hier even onder elkaar plaats:

Filmpje gemaakt door Rudy

Filmpje gemaakt door Johan

Bovendien doet het showaatje mij denken aan één van de eerste Momotaro showa die ik aankocht, dat was in 2006 geweest zijn, en die ik zwartneusje had genoemd.

Toendertijd had ik al een zwak voor neusjes, maar zwartneusje had voor mij een speciale betekenis. En ja, ik heb er nog een foto van hoor ! Tenminste ik ben bijna zeker dat ze dit was, en in het bijgevoegde filmpje zwemt ze tussen de andere helemaal bovenaan in het begin. Mooie vervlogen herinneringen….

Bovendien heb ik er nog een foto van bijgedaan, hoe ze er nu uitziet, en als ik me niet vergis leeft ze nog altijd in de regio Zwolle, ze moet nu dus 12 jaar zijn, en op de laatste foto blikt ze nog altijd in het prachtige sumi dat ze toen ook al had. Naar wat ik kan horen is het er leuk aan toe gegaan.

Bovendien zijn ze de fameuze shiro utsuri van de veiling van Momotaro ook op komen halen. Ik heb een filmpje doorgekregen, maar het lukte me niet om het filmpje te downloaden. Gelukkig heb ik juist voor mijn vertrek zelf een filmpje gemaakt.

De shiro bij aankoop op de veiling november 2017

De shiro op 23 januari bij vertrek uit Arendonk.

Let vooral op de ontwikkeling van het sumi dat toch wel de moeite waard is om te bekijken. Heerlijke koi….Ik hoop dat de nieuwe eigenaar er ook heel tevreden over is !

Giovanni kwam ook zijn tricklefilter ophalen volgens afspraak. En goede dingen mogen ook al weer eens gezegd worden, en daarom plaats ik hier de tekst die ik nadien van hem aankreeg:

Hallo Luc, ik ben heelhuids thuis geraakt met de trickel filter. Ik vind het mijn plicht te melden dat ik super goed ontvangen ben geweest door Ben en Rudy. Ben blij dat ik eindelijk eens uw mooie zaak heb kunnen bezoeken. Helaas liet het weer het afweten waardoor we niet lang hebben buiten gestaan. Super service, alles zoals afgesproken ! Bedankt !

Meer afbeeldingen

Verkiezing tot Baby champion: afbeelding 1
Verkiezing tot Baby champion: afbeelding 2
Verkiezing tot Baby champion: afbeelding 3
Verkiezing tot Baby champion: afbeelding 4
Verkiezing tot Baby champion: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240