Verkoop je miskoop

Verkoop je miskoop

Soms doe je op de veiling een aankoop waarvan je zelf niet weet of het wel een goede is, maar waarvan je denkt dat je er toch nog iets van kan maken. (de koi is ondertussen verkocht)

Ik ben niet helemaal ongelukkig met de aankoop van deze showa, en het is zelfs zo dat ze op dit moment helemaal niet slecht ontwikkeld, maar....

Ze zit er nu te lang. Ik heb al op alle mogelijke manieren geprobeerd om deze te verkopen, maar ik kan niemand gevonden krijgen die er een zwak voor heeft. Dus dit is mijn laatste poging en dan geef ik het op.

Ik heb er eergisteren nog een filmpje van gemaakt, en wat mij betreft zie ik toch wezenlijk verbeteringen in de showa, maar ik ga het nu niet als een topper omschrijven, want dat zou de waarheid geweld aandoen.

Bekijk het filmpje van eergisteren, en sta me toe dat ik er toch enkele positieve noten aan geef, zonder dat ik op de vingers getikt wordt....

Wat vooral sterker geworden is in mijn ogen is vooral de body, vergeleken met de voorgaande jaren. Bekijk dit filmpje van 2014 en vergelijk dan met het filmpje dat ik 2 dagen geleden heb gemaakt.

Let ook op de sterke verbetering van het hi, en toch een glimp van het mogelijke sumi, waarvan ik hoopte dat het van de neus naar achter zou trekken, zodat er een soort menware achtige toestand zou ontstaan. De ingrediënten zijn er, maar het resultaat blijft uit. Ze is nu 66 of 67 cm, ik heb ze niet meer gemeten, maar ik denk dat ik toch positief mag zijn over de evolutie.

Deze koi komt nog uit de kweek met het Dainichi moederdier waarvan ik er vroeger veel van gekocht heb. Dit is nog het filmpje van februari 2013 toen ik ze kocht op de veiling. Ik heb de indruk dat deze showa nog velen kan plezieren, want zowel het karakter als het zwemgedrag is gewoon positief te noemen.

Als ik een normale berekening doe in mijn verkoopstrategie, dan moest ik deze verkopen aan 4250 euro. Dat zou een normaal winstgedrag zijn, maar ondertussen had ik de prijs al verscheidene keren verlaagd, echter zonder succes.

Daarom heb ik besloten een eindejaaractie op te zetten, want tenslotte is ze nog maar 4,5 jaar wat in de fleur van haar leven is....en wie weet....Misschien kan ik er toch mensen mee plezieren, ondanks het feit dat ik van mijn hart een steen moet maken, of eventjes slikken en verlies nemen door deze koi aan een te bieden voor 1500 euro, wat eigenlijk in koitaal een lachertje is voor dit soort koi....

Wel heeft men de mogelijkheid van te bieden, want je weet nooit wat er mogelijk is. De koi blijft tot zondagavond staan voor het beginbod van 1500 euro. Is er iemand die er toch meer geld voor wil geven, dan kan dit door een minimaal bedrag van telkens 100 euro extra te bieden. Ik zal dit vermelden in het nieuwsitem, en liefst heb ik zelfs dat de bieder dit zelf vermeld in het nieuwsitem, maar ik ben bang dat dit niet zal gebeuren..

Het is te pakken of te laten...een mooie yonsai van goede kwaliteit met een goed karakter voor een weggeefprijs of de koi verdwijnt in de anonimiteit. Ik vind dan zelf wel een oplossing...

En nogmaals, ik geef deze showa nog alle kansen, en gene zever, ze blijft me toch bekoren....

Meer afbeeldingen

Verkoop je miskoop: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240