Vers geleverd...

Vers geleverd...

Begin februari komt er een nieuwe levering binnen van Probites en alle aanverwante produkten.

Net zoals verleden jaar heb je de mogelijkheid om een grote order door te geven, die ik dan verder zal afhandelen. Het was verleden jaar een groot succes, en ik hoop het dit jaar te kunnen evenaren.

Interkoi voert sinds het begin enkel probites, en staat volledig achter de filosofie van Nedkoi. Er is een kleine periode geweest dat Interkoi andere voermethode heeft toegepast, om uit te zoeken of er vergelijkbare resultaten zouden zijn, maar die zijn nooit bevredigend uitgekomen. Het is vooral Rini Groothuis die het voer van Nedkoi altijd gepromoot heeft als het beste voer, en dit is steeds mijn leidraad geweest.

Ik raad dan ook iedereen aan, om zich enkel te verzoenen met het beste voer, dat bovendien nog in eigen streek persoonlijk geproduceerd wordt. Zo kan je de bomen in het bos nog blijven zien, want zeg nu zelf, dat loopt af en toe de spuigaten uit.

Er is vooral kennis en ervaring nodig om continuïteit in kwaliteit te waarborgen. Er zijn enkele belangrijke factoren waar rekening mee moet gehouden worden en die bepalend zijn voor de bereiding van goed visvoer. Wie verstandig is volgt het voer dat de Nederlands kleur in zijn vaandel draagt, en waarvan de prijs niet beïnvloed, of samengesteld wordt uit hoge transportkosten, een voer dat al jaren gewaardeerd wordt. Het is deze ervaring die je waarborg is voor de kwaliteit. Gelukkig kunnen wij Belgen hier ook van mee profiteren.

Wie zijn bestelling opnieuw wil aanvullen, moet me even opnieuw contacteren, zodat nieuwe afspraken kunnen gemaakt worden. Ik ga dit jaar ook vooral de nadruk leggen op het zinkende voer dat enorm veel succes heeft gekend het afgelopen jaar.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240