" /> " />
Vraag het aan Mike

Vraag het aan Mike

Misschien hebben enkelen het onder jullie al gezien, maar vanaf gisteren is er een onderdeel toegevoegd, "vraag het aan Mike".

Ik krijg regelmatig vragen over eten voor koi. Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik daar niet voldoende verstand van heb, buiten het normale bekende.

Vanaf het prille begin van Interkoi, heb ik bijna altijd voer gekocht van Nedkoi, met name "Frostbites" en "Probites". De reden hiervoor is vrij eenvoudig...de reden noemt Rini Groothuis, die zweert bij de kwaliteit van dit voer.

Het is niet de bedoeling om publiciteit te maken, ondanks het feit dat deze natuurlijk altijd is meegenomen, maar wel om specifieke vragen beantwoord te krijgen. De koiwereld is een steeds veranderende wereld. Dit wil zeggen dat de koiliefhebbers van vandaag, opgevolgd worden door nieuwe koiliefhebbers, en hun leergierigheid is even hoog als die van de koiliefhebbers van vroeger. Je hebt dus als het ware altijd een circel die zich telkens herhaalt.

In het onderdeel "vraag het aan Mike", kunnen jullie dus specifieke vragen afvuren, waar Mike een onderbouwd antwoord op zal moeten geven. Laat ons nu niet gaan vragen, wat is het beste voer, want dat is natuurlijk geen verstandige vraag. Het is ook niet de bedoeling om bepaalde voersoorten met elkaar te gaan vergelijken. Het is de bedoeling om dieper in te gaan op de materie, en op die manier misschien antwoorden te krijgen op specifieke vragen.

Als je rondom je kijkt, naar shows gaat, dan is het koivoer overheersend. Ik weet dat ik het niet mag zeggen, maar het heeft me altijd gestoord, in die zin, dat als er zoveel verschillende merken zijn, dat er ook goede handel in moet is. Daar heb ik in principe niets tegen. Het enige waar ik problemen mee heb is dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Misschien brengt dit onderdeel wat meer inzicht in het voeren van koi, hoe we er mee om moeten gaan, en vooral waar we op moeten letten en wat belangrijk is.

Ik wil van de gelegenheid ook even gebruik maken om mensen die verstand van zaken hebben, en die zich open willen stellen voor het onderdeel "vraag het aan", zich altijd mogen melden. Kennis maakt macht, en het is altijd een meerwaarde om kennis op te doen. Het is wel zo, dat ik zelf moet overtuigd zijn van hun kennis, en dat ze een meerwaarde betekenen voor de website. Misschien dat mijn lezers een voorstel hebben betreffende de vragen die zij zich stellen en willen beantwoord zien.

Als toemaatje wil ik ook nog even vermelden dat ik gisterenavond een telefoontje kreeg van de zaakvoerder van de firma eurokooi, om me te bedanken voor de vrijblijvende vermelding in het nieuwsitem van gisteren over de overkapping van Jos en Lisette.

De man werd gisteren overrompeld met bezoekers op zijn website, zodat hij ging onderzoeken hoe dit kwam, en uiteindelijk zag, dat dit door mijn vermelding in het nieuwsitem kwam. Tegelijkertijd kreeg hij ook vele aanvragen voor dergelijke overkapping.

Ik kan het zeer op prijs stellen dat deze persoon mij hiervoor persoonlijk bedankte, want dat siert de mens, en zegt ook iets over zijn karakter, maar nog meer over zijn bedrijf. Ik ben ook blij dat deze vorm van publiciteit een realistische meerwaarde is, en als mensen de moeite dan om even te telefoneren, dan ben ik verheugd en is de vermelding met nog meer plezier gedaan.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240