De overkapping van Jos en Lisette

De overkapping van Jos en Lisette

Zaterdag kreeg ik ook het bezoek van Jos en Lisette, die even hun nieuwe aanwinst lieten zien.

Geen koi dit jaar, maar een professionele overkapping die ik graag via dit filmpje wil laten zien. Ondanks het feit dat deze vijver niet rechthoekig is, was het overkappen geen probleem en werd deze op maat gemaakt.

Blijkbaar heeft de firma eurokooi zich gespecialiseerd in deze vijveroverkappingen, en zo te zien met succes. Het is bijna zonde om ze in de zomer af te breken.

Volgens Jos is de temperatuur onder de kap nog rond de 13°, zodat de vissen nog vrolijk rondzwemmen, en met een minimum aan voer, de winter zonder problemen doorkomen. Natuurlijk herken ik verschillende vissen, en het doet me plezier om deze zo te zien rondzwemmen.

Vraag van een klant

Jeroen is op zoek naar iemand met een binnenvijver. Hij is blijkbaar bezig met een nieuw project, en wil hier graag een reportage over maken. Maar ik kon in mijn klantenbestand niet dadelijk iemand vinden met een binnenvijver. Terwijl ik dit schrijf echter, herinner ik me plotseling dat Roel en Nele een binnenvijver hebben. Zij wonen ergens in de buurt van Zichem, maar ik kan niet dadelijk hun adres of mailadres te voorschijn toveren. Misschien dat zij nog dit nieuwsitem lezen, en zich willen melden.

Moesten er echter nog mensen zijn met een binnenvijver, en zij moesten openstaan voor een reportage hierover, gelieve dan contact te willen opnemen, zodat ik de partijen in verbinding kan stellen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137