Waag je kans !

Waag je kans !

Op dit ogenblik zijn we volop aan het profiteren van de fantastische zomer.

Helaas zal hier weer een einde aan komen, maar het perspectief van een goede nazomer doet onze hoop herleven. Het is over het algemeen het mooiste moment om te genieten van je koi, maar meer nog, het is de mooiste gelegenheid om de koi van je dromen aan te schaffen.

De maand augustus staat dan ook in het teken om op de valreep nog een aantal koi aan te schaffen. Je hoeft ze niet dadelijk te verhuizen, ze mogen eventuteel tot in de maand september blijven zitten, de ideale maand om koi over te zetten.

De koi zitten op dit ogenblik goed in hun vel, genieten volop van het warme weer, en zullen zich in de maanden september, oktober en november stilaan voorbereiden voor de zo gevreesde winterperiode.

Zoals ieder jaar zal ik dan ook weer de succesvolle formule "waag je kans" toepassen, een formule die niet door iedereen op prijs gesteld wordt, maar ieder jaar toch weer de volle aandacht geniet van de koihunters.

Vanaf vandaag zal ik weer de normale verkoopprijzen bij de koi invullen. Als het goed is zal deze niet veel afwijken van de prijs die er in het begin van het jaar vermeld geweest is. Sommige koi zijn echter zodanig verbetert, andere zodanig verslechtert, dat een nieuwe prijsindicatie op zijn plaats is.

Met "waag je kans" heb je de mogelijkheid om een bod te doen op eender welke koi. Is het bod realistisch, dan heb je kans dat je de koi toegewezen krijgt. Is heb bod een lachtertje, dan zal je een mail ontvangen dat je bod niet aanvaard is.

Hoe ga ik het dit jaar doen ? Ik ben enkele dagen geleden begonnen met nieuwe films te maken van alle koi die nog aanwezig zijn. Beginnende bij de azukari, waar ik een indicatie van groei heb toegevoegd onder het filmpje, heb ik op dit moment ook al andere koi opnieuw gefilmd.

Op deze manier ben je volledig uptodate met het bestand wat zich op dit ogenblik in Arendonk bevind. Op dit ogenblik staan er reeds een aantal koi onder de knop "nieuwe aanwinsten" en zoals door velen al opgemerkt, staat er een prijs onder vermeld van 1 euro.

Het is nu aan U om een prijs in te vullen die jullie willen bieden op bijhorende koi, want 1 euro is wat van het goede te veel. Heb je dus een koi in gedachten, die je werkelijk wil aankopen, stuur me dan een mail met een bod. Laat dit bod realistisch zijn, met respect naar de koi en met respect naar Interkoi, en je hebt de kans dat ik akkoord ga met het bod om deze te verkopen.

Iedere dag zal ik er een aantal uit het aanbod verwijderen, en iedere dag zal ik er een aantal in het aanbod toevoegen. In totaal zullen er steeds 15 koi aangeboden worden. Normaal heeft dit systeem ieder jaar weer veel succes. Laat ons hopen dat het dit jaar even succesvol mag zijn.

Begrijpelijk dat ik ondertussen al enkele telefoontjes en mailtjes heb binnengekregen van mensen die niet goed begrepen wat er aan de hand was met de prijzen, maar het zal nu hopelijk duidelijk zijn. Als het mogelijk is, zou ik je bod per mail willen ontvangen en niet per telefoon. Wie dus niet waagt, niet wint.

Tenslotte nog even melden dat alle BIO-UV 20 verkocht zijn, en dat er nog slechts 1 bakki te koop staat, namelijk de roestvrijstalen bakki shower.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240