Wake up Call

Wake up Call

We leven in een land waarin het nog niet zo slecht vertoeven is. Eén van de vele dingen die we missen is de zon en een betere temperatuur. Je kan echter niet alles hebben....

Ondanks het feit dat alle neuzen nu gericht zijn op de vakantie en de prettige tijden in het vooruitzicht, moeten we toch rekening houden met de minder plezierige kanten van het koihouden, namelijk de winter, de donkere periode van iedere koiliefhebber.

Gewoonlijk wachten we tot op het laatste moment, maar dan is het dikwijls te laat. Daarom dan nu even een "wake up call" zodat er geen argument meer is om het weer eens een jaar uit te stellen. Vraag nu al informatie aan over de professionele overkappingen bij British Ornamentals, een bedrijf gevestigd in het pitoreske Brakel, een dorpje in Oost Vlaanderen waar bekende personalteiten zijn geboren of gevestigd, waaronder Panamarenko, Herman de Croo, Marijn de Valck, Peter van Petegem en vele anderen.

De bijgevoegde foto's geven je al een indruk van de mogelijkheden, en een introductiefilmpje toont in enkele minuten hoe een vijveroverkapping wordt opgebouwd. Vergeet bovendien niet dat de vijveroverkappingen speciaal worden afgestemd op uw persoonlijke situatie. In overleg wordt de beste formule gekozen. De volledige overkapping wordt geleverd in handelbare onderdelen, zodat montage eenvoudig door jezelf is uit te voeren. Er wordt gewerkt met onderhoudsvrije materialen zoals aluminium, polycarbonaat, acrylaatplaat, volkernplaat en gaas.

Wacht dus niet langer en vraag nu al vrijblijvende informatie aan via de gegevens op de website van British Ornamentals, en help je lievelingskoi in de strijd tijdens onze kwakkelende winters, ze zullen je er dankbaar voor zijn.

Meer afbeeldingen

Wake up Call: afbeelding 1
Wake up Call: afbeelding 2
Wake up Call: afbeelding 3
Wake up Call: afbeelding 4
Wake up Call: afbeelding 5
Wake up Call: afbeelding 6
Wake up Call: afbeelding 7
Wake up Call: afbeelding 8
Wake up Call: afbeelding 9
Wake up Call: afbeelding 10

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240