Wat beelden met de gopro

Wat beelden met de gopro

Gisteren heb ik eventjes de tijd genomen om de koi in hun wereld te filmen. Het geeft toch bijzonder mooie beelden met de gopro en bovendien kan je zien of alles in orde is.

Ze zijn nu een aantal dagen binnen en als ik vandaag wat tijd heb, zal ik enkele afstrijkjes nemen. Ik zie dat er hier en daar nog wat wondjes zijn van de reis, maar over het algemeen ziet het er op dit ogenblik picobello uit.

Zelf was ik wat bang voor het grote aantal koi dat er binnenkwam, want als er iets is waar ik een hekel aan heb, is het teveel vissen op een te kleine ruimte.

Dit is kantje boordje vind ik, en ik was eerlijk gezegd wat ongemakkelijk toen de koi binnenkwamen. De combinatie van het aantal vissen, maar ook de waarde van de koi, blijven tijdens de winter belangrijke faktoren die bijdragen tot het verantwoordelijkheidsgevoel.

Maar nu ik zie dat de koi spontaan rondzwemmen, zelfs beter dan ik gewoon ben bij andere transporten, ben ik een beetje gerustgesteld. Ik ga wel zo weinig mogelijk bowlen, alhoewel ik weet dat dit bijna onmogelijk is, want je moet natuurlijk ook kunnen verkopen, anders heeft het ook geen zin.

Iedereen die interesse heeft in een koi raad ik toch aan om eens langs te komen, want deze kwaliteit heb ik zelden of nooit binnengekregen. Ik kreeg zelfs mailtjes aan van mensen die me feliciteerden met de aankopen.

De mooiste felicitatie kwam van een jonge gast, van wie ik de naam niet zal vermelden, want ik weet niet of hij dit wel, maar die zei me het volgende: Ik wil je nog even complementeren op jouw aankopen van dit jaar. Wat een hoge kwaliteit vissen! De collectie maakt zeker veel meer indruk dan die van het grootste deel van de concurrenten!

Of deze van een nieuwe klant Oke, doe ik! 'k wou dat mijn budget onbeperkt was...helaas want deze koi zijn echt super van kwaliteit!! Grtjes ….

Zelden heb ik zoveel complimenten gekregen, en ik ben er blij mee, want ik heb ditmaal vrij veel risico genomen door de update van de kwaliteit, wat helaas vertaald wordt in de prijs van de koi. Het wordt een zware winter voor mij, maar misschien een interessante winter voor jullie.

Ik zet de opnames van de gopro eventjes op een rijtje:

GoPro vijver 8

GoPro vijver 7

GoPro vijver 6

GoPro vijver 5

GoPro vijver 4

GoPro vijver 2

Misschien zie jij jou koi wel voorbij zwemmen, wie weet ! Tenslotte nog even melden dat ik mijn eerste voederbeurt gisteren achter de rug heb. Gewoon wat droge garnaaltjes om de honger wat te stillen, en de darmflora wat op gang te brengen.

Zoals je kan zien in dit filmpje zijn de karashigoi er als de kippen bij, en blijven het voortrekkers van de andere koi…

Meer afbeeldingen

Wat beelden met de gopro: afbeelding 1
Wat beelden met de gopro: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137