Wat heb ik toch met Momotaro...

Wat heb ik toch met Momotaro...

Ik kan het niet uitleggen, maar elke keer wordt ik weer verliefd op de Momotaro koi.

Soms krijg ik de neiging om naar andere kwekers te kijken, en dan vind ik dit ook fantastische vissen. Neem nu Sakai Hiroshima, een prachtige kweker met prachtige vissen, maar telkens kom ik terug naar Momotaro.

Ligt het nu aan de sierlijkheid of aan de uitstraling, ik weet het niet, maar ik kan hier urenlang naar kijken zonder ze moe te worden. 2 Andere kwekers hebben bij mij hetzelfde effect, zij het in iets mindere mate, en dat zijn Oyama met zijn prachtige showa's, en Yamatoya met zijn prachtige kohaku's.

Ik heb daarom ook een aantal foto's van de Momo's op de site gezet. Niet van hoogstaande kwaliteit, maar gewoon uit de losse pols genomen van behoorlijke afstand.Ik hoop dat je hiervan evenzeer kan genieten als ik. Daarnaast heb ik ook nog enkele filmpjes op de site gezet onder de volgende links:

Momotaro 5 december_01

Momotaro 5 december_02

Momotaro 5 december_03

Momotaro 5 december_04

Momotaro 5 december_05

Momotaro 5 december_06

Momotaro 5 december_07

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137