Nieuw idee van Joost

Nieuw idee van Joost

Zoals je kan zien, is hier ook weer veel werk ingestoken.

Mijn uitgangspunten voor dit ontwerp waren :

* Het moet passen bij de bestaande bakken.

* Het moet dus een strak ontwerp zijn, (maar enigszins speels opgesteld kan).

* Bakken opgetrokken volgens hetzelfde principe als de bestaande bakken, dus de donkere blokken, met een hardstenen rand.

Daar ik ze toch enigzins speels op wilde stellen en toch voldoende bowl-ruimte wilde maken, heb ik er voor gekozen om de middelste bak volgens een ander systeem te filteren, zodat er op de luiken voldoende ruimte is. De vijvers met Bakki-showers zijn iets breder dan 2 meter, zodat er ruimte is voor een inspectieluik. Deze geeft toegang tot de ruimte onder de bakki's waar de leidingen binnen komen. De zijn eventueel te polyesteren en statisch te vullen om het grove vuil af te vangen.

Alle bakken zijn 3-zijdig te bekijken en toch is er voldoende ruimte om te lopen. Tegen de schutting is een waterornament geplaatst geheel in stijl van de bakken. Ook heb ik rondom nog wat ruimte gelaten, zodat er eventueel in een later stadium alsnog een overkapping (of kas) geplaatst kan worden.

Om in gelijkheid met het bestaande te blijven, zou ik er voor kiezen om dezelfde steentjes rondom de bakken te gebruiken. Er is links plaats gemaakt voor een terras bij de shop (eventueel een koffieluik ???). Hier zou voor een andere verharding gekozen kunnen worden.

Dit alles afgewerkt met een hekje in Japanse stijl (in rood-zwart).

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137