Interkoi Veenendaal is ook mee aan het denken geweest.

" /> Interkoi Veenendaal is ook mee aan het denken geweest.

" />
Een ideetje uit Veenendaal

Een ideetje uit Veenendaal

Patrick van Interkoi Veenendaal is ook mee aan het denken geweest.

Dit is de bijhorende uitleg van Patrick:

De vijvers zijn eigenlijk al uitgedacht en ga er vanuit dat jou idee hiervoor gebruikt gaat worden, maar heb toch even een schematische tekening bijgevoegd hoe het eruit

zou kunnen komen te zien.

Om een betere stroming te krijgen heb ik onder de bakkies eerst een opvangbak gemaakt waarna het via een schuine plaat terug de vijver in stroom. De plaat kan dan onder de ideale hoek gemonteerd worden.

Voor de ruimte heb ik vooral aan presenteren gedacht en ben door dat ik nu regelmatig naast de vijver sta in mijn filter ruimte op het idee gekomen i.p.v. van de vijvers te verhogen de ruimte eromheen te verlagen. De vijvers liggen op straat niveau, maar de ruimte eromheen ligt 1meter lager. 1 meter geeft de speling dat de mensen kleiner worden naast de vijvers en de vissen daardoor makkelijker naar je toe komen. Scheppen gaat nog prima met deze hoogte en de ramen aan de voorzijde geven ook voor de kleinsten onder ons de mogelijkheid om naar de vissen te kijken. De ramen hebben commercieel toch wel een goede invloed heb ik gemerkt bij verschillende dealers. Verder heb ik zo veel mogelijk gelet op de bereikbaarheid van de bakken zodat je overal goed bij kan komen en bij de filters.

Ik heb ook nog twee afbeeldingen in 3d gemaakt en bijgevoegd om het idee wat te versterken. De ruimte tussen de trappen op het hogere gedeelte is bedoeld voor tafeltjes en stoeltjes Hier kan een omheining geplaatst worden zodat je niet direct naar beneden valt

en de bakken zijn vanaf hier ook nog goed te zien. Zodat de mensen onder genot van een kopje koffie de vissen goed kunnen zien. En over hun aankoop kunnen beslissen.

Veel plezier en we horen het wel wat de mensen er van vinden.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA18-45

showa SH-NA18-45
Koi Evolutie

1411052

Archief 1411052