Wat is er mooier dan een goede update

Wat is er mooier dan een goede update

Ik kan ontzettend genieten als er een update wordt gestuurd van een paar koi die een tijd geleden aangekocht werden, en die er bovendien nog eens gelikt uitzien.

Dan weet je waar je het voor doet, en dan weet je dat je klanten tevreden moeten zijn. Tevens bewijst het dat de koi, als ze eenmaal naar hun eigen wereld gaan stukken beter ontwikkelen dan hier bij mij. Het bewijs is nog maar eens geleverd door John, die het volgende schreef:

Hoi Luc,

Zoals beloofd stuur ik je eindelijk de update van mijn 4 Interkoi-koi…zijn er nu 5 met de Popov kuchebeni sanke, erbij, maar daar heb ik geen update van, want hij zwemt net zijn eerste rondjes. Ik heb momenteel 15 vissen, waarvan er 5 van jou zijn…..de rest zijn oudjes. De Interkoi vissen zijn wel de blikvangers in mijn vijver.

Isa showa nr 1403011, sansai, 3jr, nu 65 cm (vorig jaar 61cm), dus 4 cm gegroeid. Ik zag dat je zijn broertje nr 006 vandaag in de bowl had met 60cm. De mijne is dus iets harder gegroeid. Alhoewel ik nog steeds een zwak heb voor de nr. 006, ben ik erg tevreden over mijn Isa showa en hoop hem uiteindelijk op 70cm te krijgen over 2 jaar. Ik beloof je jaarlijks een update te sturen.

Showa bij aankoop – maart 2014

Taniguchi kohaku 1304025, gosai, 4 jaar, nu 65cm (vorig jaar 63cm), dus 2cm gegroeid. Prachtige kohaku met geen enkele shimi en met een speels patroon. Helemaal mijn smaak, want ik houd van maruten patronen en van tancho’s. Ik herinner me nog een opmerking van Jack 2 jaar terug, dat het sashi in het “gat” in het rugpatroon wel eens problematisch kon gaan worden, maar ik vind dat dit aardig bijtrekt, vind je niet ?

Super blij met deze kohaku.

Kohaku bij aankoop april 2013

Okawa Ginrin Ochiba Shigure 1411003 sansai, 3jr, nu 56cm (vorig jaar 53cm), dus 3 cm gegroeid. Met 3 jaar oud, geen sneller groeier. Jammer dan…..ik vind het een plaatje. Ook erg blij mee.

Ginrin Oshiba Shigure bij aankoop november 2014

Momotaro Ginrin Tancho TA-V14-04280 nu 64 cm, (vorig jaar 57cm), dus 7 cm gegroeid en dat voor een mannetje! Met zijn 3 jaar oud vind ik dat hij het goed doet. Mooie body. Vorig jaar zat er 1 shimi op, maar die is uit zichzelf weer weg gegaan. Sorry voor het filmpje. Ik zie nu pas dat deze niet scherp is, maar ga hem niet nog een keer scheppen. Volgende jaar maar weer?

Ginrin Tancho bij aankoop april 2014

Sanke Momotaro – nr. 1511019 (a.k.a. Popov)…weinig over te melden, omdat hij er pas een maand zwemt. Ik vind het een prachtige Sanke en zal hier zeker updates van sturen de komende jaren.

De foto’s van de vissen zijn van een paar weken geleden. De foto’s van de vijver zijn van vandaag. Het plantenfilter staat er nog goed bij, maar die ga ik binnenkort snoeien en dan gaat de kap erop….zzzzzzzzz....De filmpjes stuur ik via wetransfer.

Mvrgr,

John

Ik veronderstel dat John zijn ogen uitkeek toen hij ze in de bowl zag zwemmen, en anders ik wel…ga hier maar mee naar de Show John, succes gegarandeerd.

Ik herken de koi nog heel goed, en het is gepast om hier een vergelijk te maken tussen de koi nu en de aankoop van de koi. Op deze manier weet je waar je je geld aan uitgeeft !

Tenslotte stuurde John me nog enkele filmpjes die ik verwerkt heb in dit filmpje. En zeg nu zelf, mooi om naar te kijken nietwaar ?

Bedankt John voor de update.

Meer afbeeldingen

Wat is er mooier dan een goede update: afbeelding 1
Wat is er mooier dan een goede update: afbeelding 2
Wat is er mooier dan een goede update: afbeelding 3
Wat is er mooier dan een goede update: afbeelding 4
Wat is er mooier dan een goede update: afbeelding 5
Wat is er mooier dan een goede update: afbeelding 6
Wat is er mooier dan een goede update: afbeelding 7
Wat is er mooier dan een goede update: afbeelding 8
Wat is er mooier dan een goede update: afbeelding 9
Wat is er mooier dan een goede update: afbeelding 10
Wat is er mooier dan een goede update: afbeelding 11
Wat is er mooier dan een goede update: afbeelding 12
Wat is er mooier dan een goede update: afbeelding 13
Wat is er mooier dan een goede update: afbeelding 14

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240