Wat te doen met de T-Shirts

Wat te doen met de T-Shirts

Nog even verder borduren op de T-Shirts die ik heb gekregen van Momotaro.

Ik heb er in totaal 8 gekregen, waarvan 2 op vraag van Rik en Willy, die er dus al 2 in hun bezit krijgen. Maar wat moet ik nu met de volgende 6 T-Shirts aanvangen.

Ik wil deze echter ook niet zomaar weggeven, want dan heb ik er geen plezier aan. Hoe zullen we het dan doen ? Ik kan er moeilijk geld voor vragen en ik kan moeilijk zeggen dat je bij aankoop een een Taniguchi kohaku een Momotaro T-Shirt krijgt.

Ik zal het zo formuleren.

Je kan in het bezit komen van een T-Shirt van Momotaro als je aan volgende voorwaarden voldoet: Ten eerste moet je een klant zijn bij Interkoi, dit vind ik een beetje normaal, want je eigen klanten krijgen tenslotte voorrang. Ten tweede moet je reageren op dit nieuwsitem en vermelden dat je graag in het bezit komt van dit T-Shirt. Tegelijkertijd moet je een mail sturen naar mij met je gegevens. Alle reacties die voor morgenavond 8 uur te lezen zijn, worden als geldig genomen. Indien er meer dan 6 aanvragen zijn, dan moet ik even een eerlijke loting doen, indien er minder zijn, dan zullen er geen problemen zijn.

Ik zal automatisch wel zien wie zich aanmeld.

Ter info: de T-Shirts zijn allen maat XL (wel Japanse maten)

Meer afbeeldingen

Wat te doen met de T-Shirts: afbeelding 1
Wat te doen met de T-Shirts: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240