Winnaars T-Shirt Momotaro

Winnaars T-Shirt Momotaro

Mijn vrouw heeft ditmaal eventje de nummers getrokken van de winnaars van de T-Shirts.

Normaal laat ik dit mijn kleinkinderen doen, maar één van mijn kleinkinderen lag in het ziekenhuis, dus kwam het niet goed uit. Niet erg, maar wel vervelend, zijn amandelen moesten getrokken worden. Ik heb dan mijn vrouw maar gevraagd om 6 nummers te kiezen uit de lijst van de 20 deelnemers. Dit zijn de winnaars geworden:

1- Jurian Grip

2- Chirstian Ermery

3- Martin Ceyssens

4- Paul Janssens

5- Ine van Heugten

6- Bart van Schandevij

Ze kunnen opgehaald worden in Arendonk. Indien je wenst dat deze opgestuurd worden, gelieve me dit even te melden, dan zal ik ze volgende week even op de post doen.

Ook heb ik gisteren een filmpje gemaakt van één van de mooiste kohaku die ik ooit heb aangekocht. Dit patroon, met deze kiwa en sashi is bijna een schilderij van Picasso waardig. Als het goed is komen ze deze in het najaar nog ophalen. Ik denk dat jullie er evenveel van kunnen genieten als ik. Deze kohaku behoort nog tot de Sensuke bloedlijn van Momotaro en behoort tot de eerste aankopen die ik ooit gedaan heb. Hij heeft niets van zijn charme ingeboet, en is ondertussen 64 cm. Op zijn nieuwe locatie zal hij uiteindelijk doorgroeien en meer lengte en body maken, daar ben ik zo goed als zeker van.

sandan kohaku-01

sandan kohaku-02

Als laatste wil ik jullie even informeren dat ik morgen op de normale uren (van 11.00 tot 16.00 uur) aanwezig zal zijn. Iedereen is altijd welkom, is het niet om koi te kopen, dan staat de koffie nog altijd klaar. Ik zal de gehele winter trouwens open zijn, zoals ieder jaar. Ik ben wel volop bezig om de binnenbakken zuiver te maken om de koi die uit Japan komen waardig op te vangen. De juiste datum is nog niet bekend, maar lang zal dit niet duren.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137