Welke moet ik kiezen ?

Welke moet ik kiezen ?

Ik ben van plan om vandaag een koi te selecteren uit de veiling van Sakai FF of die van Momotaro en deze voor mezelf te houden.

Ik zou zeggen, een aardig cadeau, maar welke moet ik nu kiezen ? Ik ben benieuwd welke jullie voor mij uit zouden kiezen, en ik zal een poging wagen om haar te pakken te krijgen. Met een extra verblijf van een jaar in de mudpond kan je grote dingen verwezenlijken.

Wat wel mooi is aan het aanbod van Sakai FF is het feit dat je bij bepaalde vissen kunt lezen: "staff fish". Met andere woorden zijn dit koi die door de werknemers zijn uitgekozen voor henzelf, en die mogen ze nu aanbieden via de website. Of ze het volledige bedrag krijgen of niet, is mij niet helemaal duidelijk, maar het is een mooie bijverdienste op hun werk. Mooi initiatief...

Of zal ik een bod uitbrengen op één van de Momotaro koi ?. Je kan via de website voortaan heel eenvoudig de brochure downloaden of de originele video. Mag ik eens "stoefen"? Ja.....? Wel, mijn zoon heeft de website van Momotaro gemaakt in combinatie met mijn kennis over veilingen.

Als resultaat denk ik dat je mag zeggen, dat je nu een overzichtelijke en professionele website opent, die voor Japanse begrippen exclusief is. Zonder problemen kan de Momotaro koifarm nu haar eigen website beheren, foto's toevoegen, filmpjes uploaden etc...alles in eigen beheer. Ik herhaal de woorden van Daisuke: Dit is precies wat we nodig hebben, en hier zoeken we al lang naar...

De website is van scratch tot website volledig in eigen code opgebouwd. Geen sjablonen toestanden of gecopieerde toestanden waar ik persoonlijk een hekel aan heb. Nu kan je in één oogopslag alles bekijken op verschillende manieren.

Ik vind het spijtig dat ik de komende veiling er niet bij kan zijn. December is een rampmaand voor mij, want de meeste dagen in december zijn gevuld met feestdagen. Wie trouwens interesse heeft om een bod uit te brengen op een koi, ofwel van Momotaro, ofwel van Sakai FF, gelieve mij te contacteren.

Meer afbeeldingen

Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 1
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 2
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 3
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 4
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 5
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 6
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 7
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 8
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 9
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 10
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 11
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 12
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 13
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 14
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 15
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 16
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 17
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 18
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 19
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 20
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 21
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 22
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 23
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 24
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 25
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 26
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 27
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 28
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 29
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 30
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 31
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 32
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 33
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 34
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 35
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 36
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 37
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 38
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 39
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 40
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 41
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 42
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 43
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 44
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 45
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 46
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 47
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 48
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 49
Welke moet ik kiezen ?: afbeelding 50

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240