Mijn opvolger is bekend

Mijn opvolger is bekend

Het zal vermoedelijk mijn petekind Lisse worden, want ze heeft gisteren de ganse dag geholpen, en ze doet het goed.

Ze tettert af en toe te veel, maar dat kan alleen maar goed zijn. Nu nog de knepen van het vak leren, en ze is misschien vertrokken.

Marcel kwam helemaal van Zeeland om even de showa van Sakai te bekijken. Vroeger wel koi gehad, maar achteraf gestopt, en gedurende 9 jaar geen koi meer gehad, is het tijd om opnieuw met de hobby te beginnen.

Deze showa stak meerdere mensen de ogen uit, en werd door velen gepruimd. Er was dus ook veel navraag naar, maar Marcel had hem onmiddellijk in optie gezet. Hij kon echter tijdens de opendeurdagen niet komen, en vroeg me of het mogelijk was om deze toch te bowlen en te bekijken.

Het was toch tijd om de koi toch even te controleren, dus dat kwam goed uit. Ze zagen er trouwens redelijk goed uit, buiten hier en daar wat kleine schaafwondjes van het transport, maar niets ernstig. Toch niet te veel bowlen is aanbevolen.

De showa van Sakai FF uit Ninja

Het zijn 2 showa die ik vooral gekozen heb omdat er weinig aanbod is van goede en betaalbare showa op dit ogenblik. De showa van Momotaro en Dainichi zijn niet te betalen als ze ook nog moeten beantwoorden aan een bepaalde kwaliteit, en deze 2 hebben nog een goede toekomst voor zich.

Marcel was snel overtuigd van zijn keuze, want de filmpjes waren meer dan overtuigend en beantwoorden aan de werkelijkheid. De koi zijn ondertussen een weekje hier en ze zoeken constant naar eten. Tijd om ze dus wat eten te geven.

Onder het waakzaam oog van mijn petekind deden ze zich te goed aan het beste voer dat er te krijgen is. Ik ben blij dat mijn binnenvijvers opnieuw gevuld zijn, en ik geloof dat iedereen aanwezig kon genieten van de kleurenpracht van deze koi.

Maarten schreef me ondertussen dat hij nog 3 bussen Malamix van 5 liter, en 3 bussen Malamix van 2,5 liter zou schenken om tijdens de opendeurdagen te verloten. Waar goede publiciteit nog maar goed voor is...thx Maarten.

Ik zal van de week een overzicht geven van prijzen die te winnen tijdens de opendeurdagen.

Meer afbeeldingen

Mijn opvolger is bekend: afbeelding 1
Mijn opvolger is bekend: afbeelding 2
Mijn opvolger is bekend: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137