Wie doet ermee

Wie doet ermee

Let op een prachtige interessante aanbieding voor de quarantaine liefhebbers.Kin Matsuba winter-opgroei. Interkoi Nederland scoorde een interessante box met kin matsuba. 

Kin Matsuba winter-opgroeiactie 2022

Deze fraaie selectie Jumbo Tosai van de kweker Momotaro zijn op de veiling van Momotaro 3rd Online Auction aangekocht. Heb het volgende idee bedacht: Om de Koi hobby komende koude winterse periode een beetje aangenaam en gezellig te maken wil ik een bijzonder aantrekkelijk plan voorstellen.

Ik bied een selectie van 5 x Kin Matsuba aan voor de totaal prijs van €.500,- De hobbyist vangt de Kin Matsuba zelf op in quarantaine of opgroei bak en stuurt regelmatig update voor mijn nieuwsitem door.

In Mei 2022 zullen de Tosai gemeten worden en de grootste met behoud van kwaliteit is de winnaar. Een onafhankelijke jury zal een goed gemaakt filmpje beoordelen op kwaliteit en we kijken uit naar het resultaat qua grootte. Het gaat uiteraard niet om de winnaar, maar een kleine prijs is een leuke bijkomstigheid. Daarom zal de winnaar een zak probites van 9 kg winnen.

Maar wat vooral belangrijk is, is het met elkaar genieten van onze hobby. Regelmatig zal ik updates plaatsen en er zal bij interesse een groep aangemaakt worden via messenger of whatsapp om informatie met elkaar te delen. Uiteindelijk is er geen verliezer want deze Kin Matsuba zijn echte Momotaro groeiers en zullen zeker de vijver straks gaan sieren en verrijken.

We gaan eerst proberen om een aantal quarantaine fanaten bij elkaar te sprokkelen om dit initiatief tot een goed einde te brengen. De bedoeling is dat er bij binnenkomst blind geselecteerd wordt. Met andere woorden, wanneer ze aankomen, worden er willekeurig 5 stuks ingepakt en meegegeven. Het zijn namelijk allemaal goede veiling koi en voor deze prijs zit er geen quarantaine bij, deze hoort een ieder zelf te doen. Het zijn al tosai van 16 tot 20 cm.

Wie doet er mee?

Afgelopen week kreeg ik de vraag of een minder aantal ook mogelijk is, nu de eerste aankopen gedaan zijn en hoe meer gegeadigden hoe leuker wil ik ook hier in mee denken.

Deelnemers kunnen mee doen:

  • 10 x Kin Matsuba voor €.900,
  •  5 x Kin Matusba voor €.500,
  •  3 x Kin Matsuba voor €.375

Kin Matsuba van kweker Momotaro   

Graag opgeven via mijn mail johjo@live.nl of neem contact op via messenger. De koi komen op vrijdag 17 december binnen, en dit keer in de loop van de middag. We zullen de nodige afspraken maken om de gereserveerde koi te verdelen. Het is in ieder geval een unieke gelegenheid om een mooi project te ondersteunen. Meld je aan als je interesse hebt en beleef het met met elkaar "mooi gezellig winterproject".

interkoi.eu/koi-verdeler/interkoi-nederland/

Meer afbeeldingen

Wie doet ermee : afbeelding 1
Wie doet ermee : afbeelding 2
Wie doet ermee : afbeelding 3
Wie doet ermee : afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Johan D

Toffe actie voor de liefhebbers ,en mensen met een opgroei bak.
Toch wel benieuwd hoe ze gaan evolueren.
Succes met deze verkoop Johan, 


Dick

Superleuke actie, ben benieuwd wat de resultaten zullen zijn zo rond mei.


bennie

lekker veel reacties ben toch niet  de enige die hier niks aan vind

interkoi

Je mag er best niets aanvinden meneer Bennie, maar je reacties beginnen me te vervelen. Zou je zo fair willen zijn om je te registreren zodat we tenminste weten met wie we te doen hebben...maar dat zal vermoedelijk teveel gevraagd zijn. Grote mond en niets in de broek vermoedelijk.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur 
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74