9 december -Tram 7

9 december -Tram 7

Normaal sta ik nooit stil bij een verjaardag. Het gebeurd,  je viert het en het is voorbij. Als je ouder wordt zegt het je  niet zoveel meer. Tram 7 is toch iets om over na te denken. Veel treinen zijn er niet meer, en deze trein kan wel eens de laatste zijn.  Het is gewoon een realistische waarneming zonder boe of bah.

Dus daarom zou ik er toch eens speciale aandacht aan willen geven en dit gedurende de ganse maand december, want je word maar éénmaal 70 en of ik tram 8 nog kan halen is nog maar de vraag !

Nee, ik ben vandaag niet jarig, dat is pas 9 december of nu donderdag. Maar ik wil de ganse maand december gebruiken om bepaalde aanbiedingen te doen. Het is vrij eenvoudig en ik wil er niet teveel tamtam over maken. Hetgeen ik wou doen wil ik wel vertellen !

Eerst en vooral was Ik van plan om de Tancho Showa van Momotaro in de strijd te gooien en deze weg te geven mits een bepaalde constructie, maar de laatste constructie die ik gedaan heb met het weggeven van een waardevolle koi, de showa van Ueno, had maar beperkt succes, zeg maar een dikke tegenvaller !

Daarom dat ik besloten heb dit soort acties niet meer te doen. Wat ga ik dan wel doen ? Eerst en vooral ga ik op 9 december een countdown aanmaken voor deze tancho showa. Deze zijn bijzonder gewild en goede exemplaren zijn moeilijk te vinden.

Je zal de showa kunnen zien onder de knop “nieuwste koiaanwinsten.” De prijs die je ziet is de prijs die volgens mij de normale verkoopwaarde zou kunnen zijn. Ik zal iedere dag een korting van 100 euro inschakelen. Dit gaat via een automatisch systeem, dus ik moet er niet naar omkijken.

Wie zich geroepen voelt om op een bepaald  moment de koi tegen de geafficheerde prijs van dat moment te kopen moet zich melden en kan de koper worden. De tram kan stoppen op 2700, maar misschien ook op het magische getal 70, maar daar zou ik niet op speculeren. 

Hoelang ik deze automatische countdown toepas leg ik niet uit. Dat kan na 2 dagen zijn, dat kan na 10 dagen zijn. Doe er je ding mee ! Wat ik wel weet is dat hij heel populair is, en dat veel mensen er op zullen azen.

Als 2de constructie in de rij zal ik een knop bijmaken met de vermelding "TRAM 7." De knop komt goed zichtbaar te staan en zal ook geactiveerd worden op 9 december. Iedere dag zal ik 6 koi in promotie zetten, met een korting die bijzonder sterk zal zijn, de ene al sterker dan de andere.

Tussen alle promoties zal er regelmatig eentje tussen zitten die bijzonder waardevol is voor sommigen, maar ik zal nooit zeggen welke. Je zult zelf het initiatief moeten nemen. Iedere dag zullen deze promoties weer verdwijnen, en vervalt de aanbieding.

Ook zal ik dan de prijzen laten verdwijnen en pas in het voorjaar opnieuw vermeld worden. Je mag zoveel screenshots maken als je wil, ik bepaal de prijzen, en die zijn altijd constructief en correct geweest, ondanks de aanhoudende kritiek. 

Als toemaatje wil ik melden dat de  aangeboden koi gratismogen blijven zwemmen tot 1 april.  Dan zou ik het wel op prijs stellen dat ze opgehaald worden. Er moeten nog ettelijke koi overkomen begin volgend jaar en daar moet ook plaats voor gemaakt worden, dat is de wet van de regelmaat.

Volg de website vanaf 9 december als je interesse hebt.

Wel wil ik mijn speciale dank betuigen voor die mensen die meegedaan hebben om mijn verjaardagsactie via facebook, de inzamelingsactie voor de cliniclowns. Op dit moment is er 691 euro gedoneerd, en er zijn veel donaties uit onbekende hoek, waarvoor ik bijzonder dankbaar ben.

GielEr werden 17 donaties geregistreerd, maar ik heb wel meer dan 500 mensen gecontacteerd, dus er is nog mogelijkheid om het goede hart te laten spreken. Alle kosten voor donaties aan liefdadigheidsinstellingen die op Facebook worden gedaan, zijn gedekt.

Voor persoonlijke inzamelingsacties worden kosten in rekening gebracht voor de verwerking van betalingen en, in bepaalde landen of regio's, aanvullende belasting wanneer het ingezamelde geld wordt uitbetaald. In Belgie worden de liefdadigheidsacties dus NIET in rekening gebracht.

Kinderen en kleinkinderen zijn toch het grootste goed op aarde. Mijn laatste kleinzoon Giel licht op dit ogenblik in het ziekenhuis, dan pas weet je hoe erg het is.

Hij heeft last van een aandoening op de luchtwegen waardoor hij zwaar moet ademen met andere spieren, wat hoofdzakelijk s'nachts gevaarlijk kan zijn. Na controle op Covid, bleek hij negatief te zijn, dat was toch al een verademing. Verontrustend is het wel, maar het is nu onder controle, en bovendien in goede handen.

 

 

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Wiechert

Beterschap aan Giel toegewenst 


Johan

Beterschap met Giel gezondheid is het belangrijkste punt in ons leven voor jong en oud maar eerst genoemde horen zeker niet in het ziekenhuis te liggen.
Dat Giel maar snel op mag knappen


Matthijs

Beterschap aan Giel!
En och... Tram 7... tis maar een getal he Luc ;-) je werkt nog voor een Tram 3!


Dick

Luc, 70 is maar een getal, het gaat er vooral om, hoe je je voelt. Bij ons noemen we 70 het nieuwe 60😊. Beterschap gewenst aan kleine Chiel, altijd erg vervelend als zo'n klein kind in een ziekenhuis beland en moet vertoeven, hoop dat 'ie snel weer naar huis mag, we duimen!


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur 
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74