Wil je ook eens meedoen aan de AJYKS

Wil je ook eens meedoen aan de AJYKS

Het is altijd een eer als ze vragen om een koi die je aangekocht hebt mee te laten doen aan de AJYKS.

Deze zal eind deze maand plaatsvinden, en zowel Momotaro als Okawa hebben gevraagd of ze enkele van mijn aangekochte koi mochten laten deelnemen.

Deze onlangs aangekochte kohaku werd door Daisuke geselecteerd als kandidaat, maar de eigenaar besliste om de koi niet in te zetten op de show. Langs één kant spijtig, maar langs de andere kant begrijp ik het volkomen.

De andere 2 koi die gevraagd werden om in te zetten zijn de 2 doitsu sanke van Okawa die ik tijdens mijn laatste trip heb aangekocht, namelijk doitsu sanke 1603008 en doitsu sanke 1603009.

Dit zijn in principe ook bijzonder unieke exemplaren dat je als doitsu qua patroon niet zoveel tegenkomt en als het ware exclusief zijn. Vooral de uitstraling is heel speciaal in mijn ogen.

Wat zijn de voorwaarden om mee te doen met de All Japan Koi Show ? Vrij eenvoudig. Je koopt deze sanke aan, en deze zal onder jou naam ingeschreven worden op de show. De inschrijvingskosten per koi bedraagt 10 000 yen of omgerekend een 83 euro aan de koers van vandaag.

Om het voor enkele mensen interessant te maken ben ik bereid een korting te geven van 200 euro op de geldende vraagprijs. Het is tenslotte ook een vorm van publiciteit voor Interkoi.

De koi zullen dan ook niet met het eerstvolgende shipment op 21 maart aankomen, maar op mijn volgende shipment ergens rond einde april. Toch spannend of niet ?

Een mooie gelegenheid om toch eens te proberen een prijsje te winnen in hun klasse, en ze zijn zeker niet kansloos !

Special !

Nu zaterdag zullen de yamabuki van Izumya gebowld worden en besproken. Deze werden aangekocht verleden jaar en zwemmen nu vanaf december in Arendonk. Op speciaal verzoek werden deze aangekocht, maar door bepaalde omstandigheden werd de verkoop geannuleerd. Dit kan gebeuren, want het zijn toch bijzondere goede yamabuki die speciaal voor ons werden geselecteerd door Izumya san. Met op dit ogenblik een grootte van 65-70 cm als sansai hebben ze nog alle mogelijkheden om door te groeien.

Ik zal hierom een speciale verkoopprijs aan deze yamabuki plakken, want om ze nog 2 jaar rond te laten zwemmen is kapitaalverlies. Wie de bespreking die trouwens door Ben zal gedaan worden, wil meemaken of eventueel een yamabuki wil aankopen, is zeker welkom. Ze werden de ganse winter niet gestoord, en het is enkele maanden geleden dat ze nog gebowld werden.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240