Een bijzonder goede sansai

Een bijzonder goede sansai

Soms moet je de mensen een geheugensteuntje of een extra motivatie geven om een goede showa aan te kopen.

In dit geval zijn er meerdere showa die in het aanbod staan, maar in dit geval wil ik de aandacht vestigen op deze sandan showa van Momotaro.

Misschien een onbeminde omdat ze de lengte niet maakt als sansai. Wat is nu tegenwoordig 58 cm ? Dan ben je maar een gewone nisai waardig of niet ! Ik denk er anders over. Ik bekijk de uitstraling van de koi, de stevige bouw, de fluwelen huidkwaliteit en het mooie patroon dat nog veel mogelijkheden bied.

Dit is geen afgewerkt koitje dat je overal zomaar kan aankopen, neen, dit is er nog eentje dat voor verrassingen kan zorgen.

Ik kan haar niet groter maken dan ze is, maar als je het op een andere manier bekijkt, is het nog maar sansai, en ook in de mensenwereld zijn er tieners die pas later hun scheut krijgen en de groei inhalen die ze als tiener tekort zijn geschoten.

Nu ga ik niet beweren dat deze supergroot zal worden, want ik weet het gewoon niet. Maar wees nu tolerant, en laat dit stevig baasje nu eens 70 cm worden, dan overdrijf ik echt niet. Weet je wat je dan hebt rondzwemmen ? Een stevig en sterk baasje dat je alleen maar plezier zal schenken.

Het sumi is quasi onvoorspelbaar, maar de plaatsen waar het hier aanwezig is, doet je toch verlangen naar een verdere ontwikkeling. Dat is koi houden, dat is plezier beleven aan de verdere ontwikkeling van een koi. Ik heb haar live gezien, en mijn aandacht werd onmiddellijk getrokken door de uitstraling van deze showa.

Als er een kleinkind wordt geboren, dan geef ik steeds een koi de naam van de nieuwe aanwinst. Rio was de laatste koi die deze beurt de eer viel, maar deze gaat volgende maand naar huis. Deze showa heb ik geselecteerd om de naam te krijgen van mijn 7de kleinkind dat gisteren werd geboren.

Rémy is haar naam, en als Rémy zal ook deze showa door het leven gaan. Ter gelegenheid van de geboorte van mijn 7de kleindochter zal ik haar aanbieden voor 2 950 euro. Dit aanbod is slechts 1 week geldig, want de normale verkoopprijs is normaal veel hoger…

Rémy is te vroeg geboren, en woog amper 1875 gram en is slechts 44.5 cm. Maar ze is kerngezond en zal haar lengte zonder problemen inhalen. Dat is ook de reden waarom ik deze showa heb uitverkoren om haar naam te dragen….klein maar fijn….

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240