Verser kan het niet

Verser kan het niet

Voor zover de informatie klopt, zal de levering van probites op donderdag 10 maart gebeuren.

Ik kreeg onlangs deze foto's aan van het verwerken van probites, en zeg nu zelf…verser kan het inderdaad niet.

Als ik me niet vergis wordt hier de chlorella gemaakt, en volgens de gegevens van Mike, moeten de korrels eerst nog geëxtrudeerd worden, en zou het klaar zijn voor verzending.

Ik stel dus voor dat iedereen die koivoer heeft besteld het zo snel mogelijk komt ophalen. Ik zal trachten om de pakketten klaar te zetten voor zaterdag, maar het is een hectische week, en ik weet niet of ik voldoende tijd kan vrijmaken.

Ik moet ook nog een heleboel organiseren in verband met de aankomende leveringen van koi. De eerste levering zal op 23 maart gebeuren. De meeste van de tosai zullen dan aankomen.

De volgende levering is in April, en dat zullen voornamelijk de grote koi zijn die niet langer in de mudpond moeten verblijven.

Er moeten bijzonder veel koi opgehaald worden. Ik hoop dan ook dat de temperatuur niet te lang laag blijft, want het wordt een heel gewriemel om de koi in te delen. Het is mijn wens dat de meeste koi opgehaald worden vanaf zaterdag 9 april, teneinde alles vlot te laten verlopen.

Vanaf 1 april zullen alle vijvers naar de normale buitentemperatuur gezet worden, en of ze dan bij mij zitten of naar jullie gaan maakt dan geen verschil meer. Het beste is dat ze slechts 1 verplaatsing te laten doen, in plaats van 2 keer in een nieuwe vijver te moeten wennen.

Ik zou het ook op prijs stellen indien je even een mailtje stuurt (geen facebook bericht aub), wanneer je langs komt, zodat ik alles gepast in gereedheid kan brengen.

Speciale aanbieding

Bij de grote bestelling van Probites is er een nog een extra lading koivoer besteld voor de herfst en zomermaanden. Voor diegenen die niet meegedaan hebben aan de voorverkoop, maar toch van een aangenaam aanbod willen genieten, stel ik voor dat ze even terplaatse komen om uit het resterend voeraanbod een keuze te maken. Dit zal ondersteund worden door een aanbod dat je niet kan weigeren, enkel geldig in de maand maart. Nadien vervalt ieder aanbod.

Meer afbeeldingen

Verser kan het niet: afbeelding 1
Verser kan het niet: afbeelding 2
Verser kan het niet: afbeelding 3
Verser kan het niet: afbeelding 4
Verser kan het niet: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240