Laatste verzoek

Laatste verzoek

Om even alles netjes te organiseren zou ik willen vragen aan diegenen die nog een koi in Japan hebben zitten, wat ze willen doen.

Ik moet er allereerst bijvertellen dat de druk ontzettend groot is om de koi niet te laten zitten, maar om de koi te verschepen. Nu heb ik daar geen boodschap aan, maar ik wil toch nogmaals drukken op het feit dat er altijd een risico aan verbonden is.

De kosten van verblijf zou ik ook voor mijn volgende reis willen ontvangen zodat ik deze in Japan kan afrekenen. Het gaat over de kosten van januari tot en met april. (koi die afkomen, zullen in april worden verzonden) en de kosten die zullen aangerekend worden van mei tot en met december 2016.

Gelieve me dit zo snel mogelijk door te geven, zodat ik alles kan verwerken. Het zijn er nogal wat en dat brengt aardig wat organisatie mee. Ik moet ook altijd eerst de toestemming afwachten van de Momotaro koifarm of de koi langer mogen blijven of niet.

Wat betreft de Azukari van Taniguchi. Deze moeten eerst gesext worden, vooraleer hier een antwoord op kan gegeven worden. De mannelijke koi zullen sowieso moeten verscheept worden, de vrouwelijke koi mogen indien gewenst nog van een jaar mudpond extra. Dus hier moet je nog niet voor mailen, dat zal later gebeuren.

Mijn volgende Japanreis zal vrij kort zijn. Ik zal vermoedelijk zaterdag 2 april vertrekken en woensdag 6 april terugkomen, maar dit staat nog niet vast.

De veiling zal bestaan uit het aanbod van jumbo tosai, gegarandeerd vrouwelijk en enkele male tosai, en naar wat ik gezien heb zullen het al bijna tosai zijn die boven de 40 cm gaan uitkomen. Eén en ander zal in de loop van de volgende weken op de website verschijnen.

Over het algemeen worden er ook vooraf een groot aantal jumbo tosai per plastic zak verkocht met meerdere koi. Gewoonlijk wordt dit op het moment zelf beslist door Maeda San, dus ik kan er momenteel niet veel over zeggen.

Meer afbeeldingen

Laatste verzoek: afbeelding 1
Laatste verzoek: afbeelding 2
Laatste verzoek: afbeelding 3
Laatste verzoek: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240